Ajankohtaista

EVT on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvarusteliike Ykkös-Urheilu Oy:n kanssa.
Katso täältä EVT:n toimiston uudet kiinteät päivystysajat. Mikäli et ole vielä saanut keväällä tilaamaasi kevätnäytös-DVD:tä "Savannielämää", nouda se toimistoltamme pikaisesti. Muistathan ottaa myös maksukuitin mukaasi, saat tuotteen vain kuittia vastaan.
Muutama innokas tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuva kilpaluistelija mahtuu vielä mukaan harjoitusryhmiimme kaudelle 2008-2009.
Tunneilla opitaan uutta ja kohotetaan kuntoa kukin omien kykyjensä ja jaksamisensa mukaan. Pipojakaan ei pidetä turhan kireällä...
Olemme avanneet internetiin ns. nettikaupan, josta voi kätevästi tilata erilaisia seuravarusteita sekä fanituotteita sähköisen tilauslomakkeen kautta. Huipputyylikästä ja käytännöllistä, vaativaan käyttöön suunniteltua seuramallistoa voi tilata jo viikosta 31 alkaen!
Seurassamme aloittaa uusi kokopäiväinen järjestösihteeri elokuun alussa. Näin pystymme palvelemaan entistä paremmin kasvavaa jäsenkuntaamme.
Vielä ehdit muodostelmakouluun. Ryhmässä on enää vain KAKSI paikkaa vapaana - luistelukoululaiset ilmoittautukaa pian!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Aktia Säästöpankin kanssa. Aktia näkyy tulevalla kaudella seuramme toiminnassa monella eri tavalla.
Kilpailevat muodostelmajoukkueemme valmistautuvat kilpailukauteensa Kisakallion urheiluopistolla heinäkuussa.
Mikäli olet keväällä tilannut DVD-tallenteen kevätnäytöksestämme, mutta et ole sitä vielä ehtinyt noutaa seuran toimistolta, ei hätää - uusi noutomahdollisuus on elokuussa kun seuran toimisto taas aukeaa.