Ajankohtaista

Urheilukanava televisioi tänä keväänä niin yksin- kuin muodostelmaluisteluakin. Katso lähetysajat täältä!
EVT:n ylimääräinen kokous pidettiin torstaina 26.02.2009. Lue päätöksistä täältä.
Laaksolahdessa kilpaili viikonloppuna silmusarjojen paremmuudesta kuusi seuramme luistelijaa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) ja Vantaan Voimisteluseura (VVS) ovat sopineet seurojen yhteistyön kehittämisestä.
SM-noviisien aluemestaruuskilpailu eli Golla Cup kilpailtiin Pirkkolassa 10.02.2009.
Raumalla pidettiin viikonloppuna yksinluistelun debytanttisarjan toinen valintakilpailu. Saara Astola sijoittui tiukassa kilpailussa upeasti neljänneksi.
Viikonloppuna käytiin B-silmujen 96/97 aluekilpailu sekä minisarjan kutsukilpailu Kauniaisten jäähallissa. Jenni Salo voitti silmujen kilpailun.
Neljä joukkuettamme osallistui muodostelmaluistelun kutsukilpailuihin Espoossa ja Porvoossa erinomaisin tuloksin.
SM-juniorijoukkueemme Ice Steps edusti Suomea voitokkaasti muodostelmaluistelun Prague Cupissa Tshekissä. Joukkue voitti junioreiden kilpailun ylivoimaisesti.
Olemme saaneet järjestettyä muutamia lisäpaikkoja luistelukouluryhmiimme. Lisäksi tulossa hiihtolomakurssi sekä teemakurssi huhtikuussa!