Ajankohtaista

Nyt on luistelijoilla viimeinen mahdollisuus lunastaa paikka joulukuussa Helsingissä pidettäviin taitoluistelun SM-kilpailuihin.
EVT:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 29.10.2008 Myyrmäen jalkapallohallissa. Kokouksessa valittiin mm. uusia johtokunnan jäseniä, päätettiin jäsenmaksusta sekä hyväksyttiin yhdistyksen uudet säännöt.
Loka-marraskuun vaihteessa oli Helsingissä nähtävillä maailman tasokkainta muodostelmaluistelua, kun suomalaiset SM-seniori- ja -juniorijoukkueet kohtasivat kauden ensimmäisessä valintakilpailussaan. EVT:stä kilpailuun osallistui viidenneksi sijoittunut Ice Steps.
Kuopiossa kilvoiteltiin paikoista noviisien SM-kilpailuihin kauden avanneessa ensimmäisessä valintakilpailussa. EVT:n Mikael Uimonen oli poikien sarjassa kuudes.
Ilmoittaudu nopeasti, mikäli haluat vielä mukaan syksyn luistelukouluryhmiimme. Jäljellä on enää hajapaikkoja!
Eurosport on hankkinut lähetysoikeudet taitoluistelun Amerikan ja Kanadan GP-kilpailuihin. Katso lähetysajat täältä!
Suomen Taitoluisteluliitto järjesti ISU:n kilpailukalenteriin kuuluvan kansainvälisen Finlandia Trophy -kilpailun 10.-12.10.2008 Valtti Areenalla. Mikäli et päässyt paikalle, ei hätää - kilpailu on nähtävissä Urheilukanavalla jälkilähetyksinä.
Yksinluistelun SM-seniorit ja -juniorit kohtasivat Espoon Laaksolahdessa kauden ensimmäisessä valintakilpailussaan. EVT:n Vesa Pekkanen oli poikien kilpailussa kuudes.
Muodostelmaluistelujoukkueemme esittävät ensimmäistä kertaa yleisölle kauden 2008-2009 kilpailuohjelmansa.
Jo perinteeksi muodostunut kauden aloittava arviointitilaisuus pidettiin Pirkkolassa viikonloppuna. Mukana olivat myös Ice Steps ja Dream Steps.