Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto on päivittänyt antidoping-ohjeensa kaudelle 2008-2009. Kilpaluistelijat ja -joukkueet, tutustukaa ohjeisiin huolellisesti!
Tulevan kauden lisenssit ovat ostettavissa Suomen Taitoluisteluliiton internetsivujen kautta 13.06.2008 alkaen.
Keväinen yhteistyömme StepUp Show Schoolin kanssa jatkuu. Tanssinopettaja ja koreografiataituri Jari Saarelainen on nyt rekrytoitu muodostelman kilpajoukkueiden valmennustiimiin koko ensi kaudeksi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on ryhtynyt yhteistyöhön Vantaan Sanomien kanssa. Seurallamme on nyt oma uutissivu myös Vantaan Sanomien kotisivuilla.
Toivotamme Jekaterina Nekrassovan tervetulleeksi seuraamme kaudelle 2008-2009! Jekaterina vastaa pääasiassa K1- ja K2-kilparyhmien koreografioista yhdessä Nelli Petäsen kanssa.
Seuramme fyysinen valmentaja Lauri Kalima on voittanut miesten pikaviestin Suomenmestaruuden.
Kilpailevat muodostelmaluistelijamme pääsevät nyt haistelemaan jäähallin pukuhuoneiden sijaan kukkaketojen tuoksua ja nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä.
Pirjo "Piitu" Uimonen on valittu Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) uudeksi yksinluistelun valmentajaksi Keravalle siirtyneen Marja-Liisa Valajärven tilalle.
Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on hyväksynyt yksinluistelun kotimaiset sääntömuutokset kaudelle 08-09.
Suomen Taitoluisteluliiton järjestämien yksinluistelun Challenge-leirien ilmoittautuminen on alkanut.