Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on ryhtynyt yhteistyöhön Vantaan Sanomien kanssa. Seurallamme on nyt oma uutissivu myös Vantaan Sanomien kotisivuilla.
Toivotamme Jekaterina Nekrassovan tervetulleeksi seuraamme kaudelle 2008-2009! Jekaterina vastaa pääasiassa K1- ja K2-kilparyhmien koreografioista yhdessä Nelli Petäsen kanssa.
Seuramme fyysinen valmentaja Lauri Kalima on voittanut miesten pikaviestin Suomenmestaruuden.
Kilpailevat muodostelmaluistelijamme pääsevät nyt haistelemaan jäähallin pukuhuoneiden sijaan kukkaketojen tuoksua ja nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä.
Pirjo "Piitu" Uimonen on valittu Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) uudeksi yksinluistelun valmentajaksi Keravalle siirtyneen Marja-Liisa Valajärven tilalle.
Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on hyväksynyt yksinluistelun kotimaiset sääntömuutokset kaudelle 08-09.
Suomen Taitoluisteluliiton järjestämien yksinluistelun Challenge-leirien ilmoittautuminen on alkanut.
Kansainvälisen Luisteluliiton (ISU) kongressi pidetään tänä vuonna Monacossa 15.-21.06.2008. Kongressissa ISU:n 83 jäsenliittoa äänestävät mm. sääntömuutoksista.
Seuramme vuoden 2008 kevätnäytöksen "Savannielämää" DVD-tallenteet ovat valmiita noudettaviksi Myyrmäen jäähallilta. Mikäli olet keväällä tilannut ja maksanut ko. tallenteen, katso lisätietoa tuotteiden mahdollisista noutoajoista täältä!
EVT:n luistelijat, entiset ja nykyiset, ovat hikoilleet paitsi jäällä, myös ylioppilaskirjoitusten parissa ja pääsevät pian painamaan kauan odotetun valkolakin päähänsä.