Ajankohtaista

Etsimme lisävahvistusta muodostelmaluistelupuolen valmennustiimiimme.
Viime viikonlopun debytanttien ja minien kutsukilpailusta saatiin monta mainiota sijoitusta. Siiri Rytkönen oli debytanteissa 8:s ja Saara Astola 9:s. Mineissä Niina Viitaharju sijoittui 7:ksi.
Nuoret kilpaluistelijamme pääsivät testaamaan taitojaan Tikkurilan aluekilpailussa sunnuntaina. EVT:stä oli mukana kolme kilpailijaa.
Jyväskylän Synergia-areenalla käytiin noviisien, minoreiden sekä kansallisten sarjojen toinen valintakilpailu. EVT:lle kisa oli jymymenestys.
Vain muutamassa kevään 2009 ryhmässä on enää tilaa. Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, voit jäädä jonoon tai ilmoittautua toiseen ryhmään.
Nyt etsimme innokkaita ja positiivisen asenteen omaavia vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisiin kilpailun järjestelytehtäviin!
Katso täältä johtokunnan kokousten ajankohdat. Ne päivitetään lähipäivinä myös näiltä sivuilta löytyvään tapahtumakalenteriin.
Uuden vuoden kynnyksellä on jälleen hyvä hetki myydä tai vaihtaa pieneksi jääneet luisteluvarusteet ja ostaa edullisesti isompia tilalle.
Taistelu maanosamme ykkösluistelijan paikasta alkaa pian! Euroopan huiput kohtaavat Helsingin Hartwall Areenalla järjestettävissä Euroopan mestaruuskilpailuissa tammikuun lopulla.
Keskeinen muutos säännöstössä on aiempaa laajempi harkintavalta päätettäessä dopingrikkomuksista määrättävistä seuraamuksista. Uusi säännöstö tuli voimaan vuoden alusta.
RSS ATOM