Ajankohtaista

Helsingissä ratkottiin viikonloppuna yksinluistelun debytanttien mestaruudet Kulta-ja Hopeafinaaleissa. EVT:ltä kilpailuihin osallistuivat Niina Kinnunen ja Mikael Uimonen. Mikael luisteli poikien Kultafinaalissa hienosti toiseksi.
Muodostelmaluistelun noviisijoukkueemme Dream Steps edusti Suomea Ruotsissa järjestetyssä noviisien kansainvälisessä kilpailussa, Leon Lurje Trophyssa. Joukkue sijoittui maailman noviisivalioiden seurassa loistavasti hopealle - samalla syntyivät uudet kovan luokan ennätyspisteet 75.14!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Last Steps voitti Espoossa järjestetyn muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen aikuisten loppukilpailun ylivoimaisesti ennätyspistein.
Muodostelmaluistelun minoreiden mestaruus selvisi 15.03.2008 LänsiAuto Areenalla. EVT:n Sunny Steps voitti sarjansa ja on Suomen paras minorijoukkue.
Seuramme yksinluistelun kilparyhmäläiset kävivät hakemassa kansainvälistä kilpailukokemusta Tallinnassa pidetystä Haabersti Cupista. Saara Astola voitti sarjansa.
Helsingin ja Hämeen alueiden parhaat silmut mittelivät paremmuudestaan Timanttifinaalissa. EVT:tä edusti kärkisilmu Petra Stolt.
Kaksi miniämme osallistui keskiviikkona 12.03.2008 Helsingin Pirkkolassa käytyyn minien kutsukilpailuun.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Dream Steps on Suomen toiseksi paras muodostelmaluistelun noviisijoukkue.
Debytanttien vuosittainen aluemestaruuskilpailu, Edea Cup, luisteltiin 08.03.2008 Helsingissä. EVT:stä mukana olivat Niina Kinnunen ja Marianne Ojalehto. Marianne sijoittui kovassa seurassa mukavasti kymmenen kärkeen.
Haluatko luistelemaan menestyneisiin joukkueisiimme kaudelle 2008-2009? Tule tutustumaan iloiseen Steppiperheeseemme!