Ajankohtaista

Muodostelmaluistelun tulokasjoukkue Little Stepsiin mahtuu vielä muutamia uusia, reippaita ja innokkaita luistelijoita - toimi siis nopeasti, kausi 2008-2009 on jo aluillaan!
Seuramme muodostelmaluistelun kilpajoukkueet saavat nauttia keväällä huippuluokan tanssiopetuksesta, kun TV:stäkin tutut StepUp Dancersin tanssijat opastavat luistelijoita tanssin saloihin.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut uusimman version tulevan kauden kilpailukalenteristaan. EVT:lle on myönnetty alustavasti kaksi isoa liiton kilpailua.
Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen!
Kevätnäytöksessä muistettiin jälleen menneellä kaudella 2007-2008 menestyneitä ja ansioituneita luistelijoitamme ja joukkueitamme.
Perinteinen kevätnäytöksemme sukelsi tänä vuonna Afrikan kuuman auringon alle teemalla Savannielämää. Lämmin kiitos yleisölle, luistelijoille, talkooporukalle ja valmentajille upeasti sujuneesta näytöksestä! Vielä ehdit tilata näytöksen näyttävän DVD-tallenteen kätevästi internetin kautta!
Kansalliseen muodostelmaluistelun juniorijoukkueeseemme on vielä muutama paikka vapaana kaudelle 2008-2009!
Vantaan Lions Club järjestää perinteiseen tapaansa nuorten harrastetapahtuman Hämeenkylän koululla. Messuilla vantaalaisseurat esittelevät toimintaansa ja omaa lajiaan, mukana luonnollisesti myös EVT.
Useampia seuramme luistelijoita kilpaili Kuopiossa varsin mittavassa kansainvälisessä Silver Skate -kilpailussa. Sofia Nylund luisteli upeasti neljänneksi Junior B Ladies -sarjassa.