Ajankohtaista

EVT:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 29.10.2008 Myyrmäen jalkapallohallissa. Kokouksessa valittiin mm. uusia johtokunnan jäseniä, päätettiin jäsenmaksusta sekä hyväksyttiin yhdistyksen uudet säännöt.
Loka-marraskuun vaihteessa oli Helsingissä nähtävillä maailman tasokkainta muodostelmaluistelua, kun suomalaiset SM-seniori- ja -juniorijoukkueet kohtasivat kauden ensimmäisessä valintakilpailussaan. EVT:stä kilpailuun osallistui viidenneksi sijoittunut Ice Steps.
Kuopiossa kilvoiteltiin paikoista noviisien SM-kilpailuihin kauden avanneessa ensimmäisessä valintakilpailussa. EVT:n Mikael Uimonen oli poikien sarjassa kuudes.
Ilmoittaudu nopeasti, mikäli haluat vielä mukaan syksyn luistelukouluryhmiimme. Jäljellä on enää hajapaikkoja!
Eurosport on hankkinut lähetysoikeudet taitoluistelun Amerikan ja Kanadan GP-kilpailuihin. Katso lähetysajat täältä!
Suomen Taitoluisteluliitto järjesti ISU:n kilpailukalenteriin kuuluvan kansainvälisen Finlandia Trophy -kilpailun 10.-12.10.2008 Valtti Areenalla. Mikäli et päässyt paikalle, ei hätää - kilpailu on nähtävissä Urheilukanavalla jälkilähetyksinä.
Yksinluistelun SM-seniorit ja -juniorit kohtasivat Espoon Laaksolahdessa kauden ensimmäisessä valintakilpailussaan. EVT:n Vesa Pekkanen oli poikien kilpailussa kuudes.
Muodostelmaluistelujoukkueemme esittävät ensimmäistä kertaa yleisölle kauden 2008-2009 kilpailuohjelmansa.
Jo perinteeksi muodostunut kauden aloittava arviointitilaisuus pidettiin Pirkkolassa viikonloppuna. Mukana olivat myös Ice Steps ja Dream Steps.
Kansainvälisessä Tikkurila Trophyssa Saara Astola ja Petra Stolt ylsivät mainioihin suorituksiin. Saara oli kovatasoisen sarjansa toiseksi paras suomalaisluistelija, olen upeasti neljäs. Petrakin oli mukavasti sijalla 16.