Ajankohtaista

Seurassamme aloittaa uusi kokopäiväinen järjestösihteeri elokuun alussa. Näin pystymme palvelemaan entistä paremmin kasvavaa jäsenkuntaamme.
Vielä ehdit muodostelmakouluun. Ryhmässä on enää vain KAKSI paikkaa vapaana - luistelukoululaiset ilmoittautukaa pian!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Aktia Säästöpankin kanssa. Aktia näkyy tulevalla kaudella seuramme toiminnassa monella eri tavalla.
Kilpailevat muodostelmajoukkueemme valmistautuvat kilpailukauteensa Kisakallion urheiluopistolla heinäkuussa.
Mikäli olet keväällä tilannut DVD-tallenteen kevätnäytöksestämme, mutta et ole sitä vielä ehtinyt noutaa seuran toimistolta, ei hätää - uusi noutomahdollisuus on elokuussa kun seuran toimisto taas aukeaa.
Muodostelmaluistelun kotimaiset sääntömuutokset on vahvistettu ISU:n kongressin päätösten pohjalta ja ne ovat voimassa kaudesta 2008-2009.
Suomen Taitoluisteluliitto on päivittänyt antidoping-ohjeensa kaudelle 2008-2009. Kilpaluistelijat ja -joukkueet, tutustukaa ohjeisiin huolellisesti!
Tulevan kauden lisenssit ovat ostettavissa Suomen Taitoluisteluliiton internetsivujen kautta 13.06.2008 alkaen.
Keväinen yhteistyömme StepUp Show Schoolin kanssa jatkuu. Tanssinopettaja ja koreografiataituri Jari Saarelainen on nyt rekrytoitu muodostelman kilpajoukkueiden valmennustiimiin koko ensi kaudeksi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on ryhtynyt yhteistyöhön Vantaan Sanomien kanssa. Seurallamme on nyt oma uutissivu myös Vantaan Sanomien kotisivuilla.