Ajankohtaista

Laaksolahdessa järjestettiin nuorille yksinluistelijoille tarkoitettu kansainvälinen Crystal Ice of Espoo -kilpailu. EVT:stä oli mukana neljä luistelijaa. Leena Rissanen sijoittui Novice Ladies -sarjassa hienosti kuudenneksi.
Ensi lauantain Klaukkalan kaikkien luisteluryhmien tunnit peruuntuvat hallissa järjestettävän jääkiekkoturnauksen vuoksi. Katso lisätietoa korvaustunneista täältä.
Muodostelmaluistelun vahva ja asiantunteva valmennustiimimme saa uuden kasvon kaudelle 2008-2009, kun Susanna Hedman palaa takaisin kotiseuraansa muutaman Lahdessa vietetyn valmennusvuoden jälkeen.
Helsingissä ratkottiin viikonloppuna yksinluistelun debytanttien mestaruudet Kulta-ja Hopeafinaaleissa. EVT:ltä kilpailuihin osallistuivat Niina Kinnunen ja Mikael Uimonen. Mikael luisteli poikien Kultafinaalissa hienosti toiseksi.
Muodostelmaluistelun noviisijoukkueemme Dream Steps edusti Suomea Ruotsissa järjestetyssä noviisien kansainvälisessä kilpailussa, Leon Lurje Trophyssa. Joukkue sijoittui maailman noviisivalioiden seurassa loistavasti hopealle - samalla syntyivät uudet kovan luokan ennätyspisteet 75.14!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Last Steps voitti Espoossa järjestetyn muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen aikuisten loppukilpailun ylivoimaisesti ennätyspistein.
Muodostelmaluistelun minoreiden mestaruus selvisi 15.03.2008 LänsiAuto Areenalla. EVT:n Sunny Steps voitti sarjansa ja on Suomen paras minorijoukkue.
Seuramme yksinluistelun kilparyhmäläiset kävivät hakemassa kansainvälistä kilpailukokemusta Tallinnassa pidetystä Haabersti Cupista. Saara Astola voitti sarjansa.
Helsingin ja Hämeen alueiden parhaat silmut mittelivät paremmuudestaan Timanttifinaalissa. EVT:tä edusti kärkisilmu Petra Stolt.
Kaksi miniämme osallistui keskiviikkona 12.03.2008 Helsingin Pirkkolassa käytyyn minien kutsukilpailuun.