Ajankohtaista

STLL:n seuroilleen tarjoama Tuplaturvavakuutus korvaa myös urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia.
Tampereella järjestettiin viime sunnuntaina kutsukilpailu, johon EVT:stä osallistui Vesa Pekkanen. Mikael Uimonen joutui vetäytymään kilpailusta.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti varsin mittavan yksinluistelun kutsukilpailun Myyrmäen jäähallissa lauantaina 20.09.2008. Paikalla oli huikeat 90 kilpailijaa. Kilpailutulokset ovat nyt saatavilla kisasivulla!
EVT:n luistelukoululaiset pääsevät tämän kauden aikana kokeilemaan erilaisia taitoluistelutemppuja myös useiden Suomen maajoukkueluistelijoiden omin vinkein. Iloista EM-kisarokkia voit harjoitella myös omatoimisesti!
Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa.
Tulosta itsellesi seuramme luistelukoulumainos ja vie se vaikkapa lähikaupan ilmoitustaululle tai anna koulukavereille ja muille tuttaville. Yhdessä saamme aikaan enemmän!
Oletko kiinnostunut ohjaamaan lapsia, nuoria tai aikuisia luistelukoulu- ja harrasteryhmien tunneilla ensi kaudella? Toimi NYT!
Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate on lahjoittanut EVT:n luistelukoululaisille etukuponkeja taitoluistinostoksia varten.
Myyrmäen sunnuntain Tenava-, Piruetti- ja Teiniryhmien aloitus on siirtynyt viikolla eteenpäin viikolle 37 kiekkoturnauksen vuoksi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjestää yksinluistelun kutsukilpailun syyskuun loppupuolella kotihallissaan. Nyt etsimmekin reippaita talkoolaisia auttamaan kaikenlaisissa kisajärjestelyissä!