Ajankohtaista

Kansainvälinen urheiluvarustejätti Reebok on Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin yhteistyökumppani.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut sekä yksin- että muodostelmaluistelun tulevan kilpailukauden lohkojaot.
Seuramme kilpailevat muodostelmajoukkueet ovat saaneet uuden fyysiikkavalmentajan opiskelemaan siirtyneen Lauri Kaliman tilalle.
Seuran johtokunnan kokousten ajankohdat päivitetään tästä lähtien internetsivuillamme olevaan tapahtumakalenteriin.
EVT on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvarusteliike Ykkös-Urheilu Oy:n kanssa.
Katso täältä EVT:n toimiston uudet kiinteät päivystysajat. Mikäli et ole vielä saanut keväällä tilaamaasi kevätnäytös-DVD:tä "Savannielämää", nouda se toimistoltamme pikaisesti. Muistathan ottaa myös maksukuitin mukaasi, saat tuotteen vain kuittia vastaan.
Muutama innokas tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuva kilpaluistelija mahtuu vielä mukaan harjoitusryhmiimme kaudelle 2008-2009.
Tunneilla opitaan uutta ja kohotetaan kuntoa kukin omien kykyjensä ja jaksamisensa mukaan. Pipojakaan ei pidetä turhan kireällä...
Olemme avanneet internetiin ns. nettikaupan, josta voi kätevästi tilata erilaisia seuravarusteita sekä fanituotteita sähköisen tilauslomakkeen kautta. Huipputyylikästä ja käytännöllistä, vaativaan käyttöön suunniteltua seuramallistoa voi tilata jo viikosta 31 alkaen!
Seurassamme aloittaa uusi kokopäiväinen järjestösihteeri elokuun alussa. Näin pystymme palvelemaan entistä paremmin kasvavaa jäsenkuntaamme.