Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti suurehkon muodostelmaluistelun kutsukilpailun Myyrmäen jäähallissa viikonloppuna. EVT:n joukkueet luistelivat kaksi kultaa ja pronssin!
Espoossa järjestettiin viime viikonloppuna varsin kovatasoinen kärkisilmusarjan Helsingin alueen kilpailu. EVT:tä kilpailussa edusti kolme luistelijaa. Petra Stolt sijoittui parhaana EVT:läisenä seitsemänneksi.
Pirteä muodostelmaluistelun tulokasjoukkeemme Little Steps suuntasi Porvooseen kauden toisiin kutsukilpailuihinsa. Mahtavina kotiintuomisina olivat kirkkaimmat kultamitalit!
Tikkurilassa pidettiin debytanttien III-lohkon kauden toinen valintakilpailu 02.02.2008. Seurastamme kilpailuun osallistui kolme luistelijaa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi suurimmista ja monipuolisimmista taitoluisteluseuroista Suomessa. Tervetuloa jakamaan menestyksemme!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää seuran toimihenkilöinä toimineita Arja ja Ari Juutilaista heidän pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstään vantaalaisen taitoluistelun hyväksi.
Helsingin alueen SM-noviisien mestaruuskilpailu, Golla Cup, luisteltiin Helsingissä 29.01.2008. EVT:n Leena Rissanen voitti koko kilpailun!
EVT isännöi yksinluistelun senioreiden ja junioreiden I-lohkon kauden 2. valtakunnallista valintakilpailua 26.-27.01.2008 Myyrmäen jäähallissa. Sini Kokko ja Riikka Peura ottivat tyttöjen juniorisarjassa EVT:lle kaksoisvoiton!
Hyvinkäällä järjestettiin kansainvälinen kilpailu nuorille yksinluistelijoille 25.-26.01.2008. Seurastamme luistelijoita oli mukana 10.
Muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkueemme Ice Steps edusti Suomea Prahassa 25.-27.01.2008 pidetyssä Prague Cupissa. Lauantain lyhytohjelman jälkeen joukkue oli mahtavasti toisena ja piti paikkansa myös sunnuntain vapaaohjelmassa. Katso tuoreita kuvia lyhyt- ja vapaaohjelmasta sekä palkintojenjaosta täältä!