Ajankohtaista

Kevätnäytöksessä muistettiin jälleen menneellä kaudella 2007-2008 menestyneitä ja ansioituneita luistelijoitamme ja joukkueitamme.
Perinteinen kevätnäytöksemme sukelsi tänä vuonna Afrikan kuuman auringon alle teemalla Savannielämää. Lämmin kiitos yleisölle, luistelijoille, talkooporukalle ja valmentajille upeasti sujuneesta näytöksestä! Vielä ehdit tilata näytöksen näyttävän DVD-tallenteen kätevästi internetin kautta!
Kansalliseen muodostelmaluistelun juniorijoukkueeseemme on vielä muutama paikka vapaana kaudelle 2008-2009!
Vantaan Lions Club järjestää perinteiseen tapaansa nuorten harrastetapahtuman Hämeenkylän koululla. Messuilla vantaalaisseurat esittelevät toimintaansa ja omaa lajiaan, mukana luonnollisesti myös EVT.
Useampia seuramme luistelijoita kilpaili Kuopiossa varsin mittavassa kansainvälisessä Silver Skate -kilpailussa. Sofia Nylund luisteli upeasti neljänneksi Junior B Ladies -sarjassa.
Laaksolahdessa järjestettiin nuorille yksinluistelijoille tarkoitettu kansainvälinen Crystal Ice of Espoo -kilpailu. EVT:stä oli mukana neljä luistelijaa. Leena Rissanen sijoittui Novice Ladies -sarjassa hienosti kuudenneksi.
Ensi lauantain Klaukkalan kaikkien luisteluryhmien tunnit peruuntuvat hallissa järjestettävän jääkiekkoturnauksen vuoksi. Katso lisätietoa korvaustunneista täältä.
Muodostelmaluistelun vahva ja asiantunteva valmennustiimimme saa uuden kasvon kaudelle 2008-2009, kun Susanna Hedman palaa takaisin kotiseuraansa muutaman Lahdessa vietetyn valmennusvuoden jälkeen.
Helsingissä ratkottiin viikonloppuna yksinluistelun debytanttien mestaruudet Kulta-ja Hopeafinaaleissa. EVT:ltä kilpailuihin osallistuivat Niina Kinnunen ja Mikael Uimonen. Mikael luisteli poikien Kultafinaalissa hienosti toiseksi.
Muodostelmaluistelun noviisijoukkueemme Dream Steps edusti Suomea Ruotsissa järjestetyssä noviisien kansainvälisessä kilpailussa, Leon Lurje Trophyssa. Joukkue sijoittui maailman noviisivalioiden seurassa loistavasti hopealle - samalla syntyivät uudet kovan luokan ennätyspisteet 75.14!