Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Last Steps voitti Espoossa järjestetyn muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen aikuisten loppukilpailun ylivoimaisesti ennätyspistein.
Muodostelmaluistelun minoreiden mestaruus selvisi 15.03.2008 LänsiAuto Areenalla. EVT:n Sunny Steps voitti sarjansa ja on Suomen paras minorijoukkue.
Seuramme yksinluistelun kilparyhmäläiset kävivät hakemassa kansainvälistä kilpailukokemusta Tallinnassa pidetystä Haabersti Cupista. Saara Astola voitti sarjansa.
Helsingin ja Hämeen alueiden parhaat silmut mittelivät paremmuudestaan Timanttifinaalissa. EVT:tä edusti kärkisilmu Petra Stolt.
Kaksi miniämme osallistui keskiviikkona 12.03.2008 Helsingin Pirkkolassa käytyyn minien kutsukilpailuun.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Dream Steps on Suomen toiseksi paras muodostelmaluistelun noviisijoukkue.
Debytanttien vuosittainen aluemestaruuskilpailu, Edea Cup, luisteltiin 08.03.2008 Helsingissä. EVT:stä mukana olivat Niina Kinnunen ja Marianne Ojalehto. Marianne sijoittui kovassa seurassa mukavasti kymmenen kärkeen.
Haluatko luistelemaan menestyneisiin joukkueisiimme kaudelle 2008-2009? Tule tutustumaan iloiseen Steppiperheeseemme!
Helsingin alueen kärkisilmujen loppukilpailu eli Megafinaali käytiin perjantaina Espoonlahdessa. EVT:stä oli kilpailuun selviytynyt neljä luistelijaa. Petra Stolt sijoittui kovatasoisessa kilpailussa seitsemänneksi uusin ennätyspistein.
Helsingissä kilvoiteltiin kaarisilmusarjan Helsingin alueen mestaruuksista Mega- ja Superfinaaleissa. Superfinaalissa Roosa Kumpulainen oli 7:s, Janina Syyli 8:s ja Tinka Suono 9:s. Pinja Salmi oli Megafinaalin 21:s.