Ajankohtaista

Viime viikonloppuna käytiin Joensuussa yksinluistelun junioreiden ja senioreiden kauden päätöskilpailu. EVT:n Sini Kokko oli hienosti kuudes ja Riikka Peura seitsemäs junioreiden sarjassa.
Minori- ja tulokasjoukkueemme Sunny Steps ja Little Steps osallistuivat viikonloppuna Laaksolahdessa järjestettyyn muodostelmaluistelun kutsukilpailuun. Kotiintuomisiksi tuli kultaa ja hopeaa.
Seuramme järjesti Myyrmäessä Kaksoissilmujen Mega- ja Superfinaalin. Isäntäseura sai kilpailusta monia hyviä sijoituksia, mm. Juulia Syrjäsen kolmannen sijan ja Iisa Lumpeen neljännen sijan.
Helsingissä kamppailtiin viikonloppuna vuoden 2008 muodostelmaluistelun SM-mitaleista. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edusti Ice Steps, joka sijoittui viidenneksi ennätyspistein.
Helsingissä kamppailtiin perjantaina 22.02.2008 kaksoissilmujen Megafinaalipaikoista kauden toisessa aluevalintakilpailussa. Ronja Suono luisteli hienosti neljänneksi.
Kaarisilmut kohtasivat Oulunkylässä kauden toisessa aluevalintakilpailussa. EVT:n luistelijoista paras oli tällä kertaa Pinja Salmi, joka sijoittui mukavasti kymmenenneksi.
Vastikään Helsingin alueen mestaruuden voittanut Leena Rissanen sijoittui hienosti kahdeksanneksi SM-noviisien mestaruuskilpailuissa Jyväskylässä.
Muodostelmaluistelun aikuisjoukkue Last Steps osallistui Porissa viime sunnuntaina pidettyihin kutsukilpailuihin. Paluumatka sujui voitokkaissa tunnelmissa.
Keravan Luisteluseura järjesti viikonloppuna kutsukilpailun silmuille, mineille ja tinteille. EVT:stä oli mukana kolme miniä ja kolme kaarisilmua.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti suurehkon muodostelmaluistelun kutsukilpailun Myyrmäen jäähallissa viikonloppuna. EVT:n joukkueet luistelivat kaksi kultaa ja pronssin!