Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on nimennyt Suomen edustajat muodostelmaluistelun kansainvälisiin kilpailuihin.
Riikka Peura voitti Tuusulassa yksinluistelun kansallisten junioreiden ja senioreiden 1. valintakilpailun tyttöjen juniorisarjan. Sini Kokko säesti nappaamalla hopeaa.
Muodostelmaluistelun kauden avannut katsastustilaisuus pidettiin viikonloppuna Pirkkolassa.
Kauden kovatasoisin Suomessa järjestettävä kansainvälinen yksinluistelukilpailu on päätöksessään. Naisten kilpailussa Suomelle tuli upea kaksoisvoitto.
Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa!
EVT:n luistelijat räjäyttivät potin Myyrmäen jäähallissa 06.10.2007 järjestetyssä seuramme isännöimässä yksinluistelun kutsukilpailussa.
Espoonlahdessa ratkottiin ensimmäiset paikat Raumalla joulukuussa käytäviin taitoluistelun SM -kilpailuihin. EVT:llä oli kilpailussa kaksi edustajaa.
Kansainvälinen juniorisarjojen interclub -kilpailu Tikkurila Trophy luisteltiin 28.-30.09.2007 Vantaalla. EVT:stä oli mukana viisi luistelijaa. Leena Rissanen sijoittui Novice A Girls -sarjassa upeasti kolmanneksi.
Tutustu seuramme luotettavan yhteistyökumppanin Kisakallion Urheiluopiston uuteen kokouskampanjaan. Samalla tuet ryhmiemme toimintaa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut kauden 2007-2008 yksin- ja muodostelmaluistelun lohkojaot sekä luistelija- ja joukkuemäärät. Samassa yhteydessä julkaistiin myös tuomaristot ja päivitetty kilpailukalenteri.