Ajankohtaista

Jyväskylässä luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden toinen valintakilpailu. Molemmat joukkueemme nappasivat mitalin ja taituroivat samalla uudet upeat piste-ennätyksensä!
Ikinuoret "Merirosvot" näyttivät muille mallia ja liukuivat aikuissarjan kultaan Jyväskylässä muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen kilpailussa. Seniorisarjassa Ex-Steps "Uunoili" itsensä myös loistavasti pronssille!
Järvenpäässä pidettiin viikonloppuna yksinluistelun kutsukilpailu junioreille, debytanteille ja kärkisilmuille. Mukana oli myös useampia EVT:n junioriluistelijoita. Sini Kokko voitti kilpailun selvästi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) isännöi yksinluistelun kutsukilpailua yhteistyössä Espoon Taitoluisteluklubin (ETK) kanssa Myyrmäessä. Kilpailussa kohtaa 32 ko. seurojen luistelijaa.
Peräti seitsemän seuramme yksinluistelun kilparyhmäläistä suuntasi Itävallan alppimaisemiin hakemaan arvokasta kokemusta kansainvälisiltä kilpajäiltä. EVT:läiset saavuttivat monia hyviä sijoituksia ja Leena Rissanen voitti sarjansa.
Muodostelmaluistelun Finlandia Cup käytiin viikonloppuna Espoossa. Kilpailu oli erittäin korkeatasoinen ja kaikissa sarjoissa saatiin huippupisteitä. EVT:n Dream Steps luisteli upeasti hopealle ennätyspistein ja Ice Steps saavutti myös hienon uuden piste-ennätyksensä.
Perustimme syksyllä muodostelmaluistelun kehitysryhmän 6-8 -vuotiaille lapsille sekä yksinluistelun harrastusryhmän yli 10 -vuotiaille lapsille. Muutama innostunut luistelijanalku mahtuu vielä mukaan ryhmiin. Toimi siis heti!
Espoon Jäätaiturit järjesti vuoden alussa ison kutsukilpailun nuorille yksinluistelijoille. EVT:stä oli mukana neljä kilpailijaa. Saila Pönkä ja Petra Stolt luistelivat mitaleille kärkisilmujen sarjassa.
Yksinluistelun SM-noviisit mittelivät paremmuudestaan ja SM-kisapaikoista valtakunnallisessa valintakilpailussa Heinolassa. EVT:n Leena Rissanen sijoittui lopputuloksissa hienosti seitsemänneksi.
Useita seuramme nuoria, lahjakkaita yksinluistelijoita kilpaili joulukuun lopulla kansainvälisessä Froggie Cup -kilpailussa Helsingissä hyvin tuloksin. Sini Kokko oli Junior B -sarjassa toinen, Leena Rissanen Novice A -sarjassa kolmas ja Siiri Rytkönen Springs A -sarjassa neljäs.