Ajankohtaista

Tutustu seuramme luotettavan yhteistyökumppanin Kisakallion Urheiluopiston uuteen kokouskampanjaan. Samalla tuet ryhmiemme toimintaa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut kauden 2007-2008 yksin- ja muodostelmaluistelun lohkojaot sekä luistelija- ja joukkuemäärät. Samassa yhteydessä julkaistiin myös tuomaristot ja päivitetty kilpailukalenteri.
Ponteva muodostelmaluistelun aikuisjoukkueemme Last Steps pääsi parrasvaloihin ruotsinkielisessä Sportmagasinet -urheiluohjelmassa.
Harjoitusajat ovat muuttuneet jääkiekkoturnauksien vuoksi sunnuntaina 02.09.2007 ja 09.09.2007. Katso lisätiedot täältä.
EVT toivottaa tervetulleeksi uuden fysioterapeutin Emilia Siposen. Emilia vastaa yksinluistelun kilparyhmien sekä muodostelmaluistelun SM -juniorijoukkue Ice Stepsin kehonhuollosta.
Myyrmäkeen pääsee luistelemaan myös omalla vapaa-ajalla. Vantaalaisilla on mahdollisuus luistella Myyrmäen harjoitushallissa viikonloppuisin.
Innokkaat seura-aktiivit esittelivät EVT:n energistä toimintaa lähialueiden asukkaille suunnatussa Harrastepäivässä.
Syksyn uutuutena omat ryhmät Teineille Myyrmäkeen sekä Tenavien, Piruettien ja Teinien mahdollisuus luistella Klaukkalassa kaksi kertaa viikossa!
Syksy ja harjoitukset lähestyvät vauhdilla - nyt on taas aika painaa mieliin muutamia antidopingiin, lisensseihin ja harjoitteluun liittyviä tärkeitä asioita.
Kisakallion urheiluopisto tukee Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueita ja yksinluistelijoita valmistautumisessa tulevaan kauteen.