Ajankohtaista

Harjoitusajat ovat muuttuneet jääkiekkoturnauksien vuoksi sunnuntaina 02.09.2007 ja 09.09.2007. Katso lisätiedot täältä.
EVT toivottaa tervetulleeksi uuden fysioterapeutin Emilia Siposen. Emilia vastaa yksinluistelun kilparyhmien sekä muodostelmaluistelun SM -juniorijoukkue Ice Stepsin kehonhuollosta.
Myyrmäkeen pääsee luistelemaan myös omalla vapaa-ajalla. Vantaalaisilla on mahdollisuus luistella Myyrmäen harjoitushallissa viikonloppuisin.
Innokkaat seura-aktiivit esittelivät EVT:n energistä toimintaa lähialueiden asukkaille suunnatussa Harrastepäivässä.
Syksyn uutuutena omat ryhmät Teineille Myyrmäkeen sekä Tenavien, Piruettien ja Teinien mahdollisuus luistella Klaukkalassa kaksi kertaa viikossa!
Syksy ja harjoitukset lähestyvät vauhdilla - nyt on taas aika painaa mieliin muutamia antidopingiin, lisensseihin ja harjoitteluun liittyviä tärkeitä asioita.
Kisakallion urheiluopisto tukee Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueita ja yksinluistelijoita valmistautumisessa tulevaan kauteen.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut kauden 2007-2008 kilpailukalenterin. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:lle myönnettiin järjestettäväksi muodostelmaluistelun SM -sarjojen kauden avauskilpailu.
Debytanttiluistelijamme Niina Kinnunen on valittu Suomen Taitoluisteluliiton lahjakkaille luistelijoille tarkoitettuun Projektiryhmään.
Seuran kevätjuhlaa vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa Myyrmäen jäähallilla tiistaina 05.06.2007. Herkuttelun lomassa suoritettiin menneen kauden parhaiden luistelijoiden ja joukkueiden palkitsemiset.