Ajankohtaista

Pirteä muodostelmaluistelun tulokasjoukkeemme Little Steps suuntasi Porvooseen kauden toisiin kutsukilpailuihinsa. Mahtavina kotiintuomisina olivat kirkkaimmat kultamitalit!
Tikkurilassa pidettiin debytanttien III-lohkon kauden toinen valintakilpailu 02.02.2008. Seurastamme kilpailuun osallistui kolme luistelijaa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry on yksi suurimmista ja monipuolisimmista taitoluisteluseuroista Suomessa. Tervetuloa jakamaan menestyksemme!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää seuran toimihenkilöinä toimineita Arja ja Ari Juutilaista heidän pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstään vantaalaisen taitoluistelun hyväksi.
Helsingin alueen SM-noviisien mestaruuskilpailu, Golla Cup, luisteltiin Helsingissä 29.01.2008. EVT:n Leena Rissanen voitti koko kilpailun!
EVT isännöi yksinluistelun senioreiden ja junioreiden I-lohkon kauden 2. valtakunnallista valintakilpailua 26.-27.01.2008 Myyrmäen jäähallissa. Sini Kokko ja Riikka Peura ottivat tyttöjen juniorisarjassa EVT:lle kaksoisvoiton!
Hyvinkäällä järjestettiin kansainvälinen kilpailu nuorille yksinluistelijoille 25.-26.01.2008. Seurastamme luistelijoita oli mukana 10.
Muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkueemme Ice Steps edusti Suomea Prahassa 25.-27.01.2008 pidetyssä Prague Cupissa. Lauantain lyhytohjelman jälkeen joukkue oli mahtavasti toisena ja piti paikkansa myös sunnuntain vapaaohjelmassa. Katso tuoreita kuvia lyhyt- ja vapaaohjelmasta sekä palkintojenjaosta täältä!
Yhdeksänneksi taituroinut Jenni Salo lunasti Kaksoissilmujen 2. valintakisasta paikkansa Megafinaaliin Ida Ticklénin ja Ronja Suonon seuraksi.
Jyväskylässä luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden toinen valintakilpailu. Molemmat joukkueemme nappasivat mitalin ja taituroivat samalla uudet upeat piste-ennätyksensä!