Ajankohtaista

Muutama viikko sitten pidetylle seuran kevätkokoukselle on luvassa jatkoa 21.05.2007. Huomaathan muuttuneen ajankohdan. Tule mukaan vaikuttamaan!
Suomen Taitoluisteluliitto palkitsi seuramme yksinluistelun päävalmentajan Eve Uimosen valmennuksellisista ansioista.
Pieni, mutta innostunut joukko seuramme edustajia kävi esittelemässä EVT:n toimintaa potentiaalisille uusille harrastajille.
EVT:n muodostelmaluistelujoukkueiden kilpailupukujen suunnittelijalle Elina Kiviojalle on myönnetty valtakunnallinen Kultainen Oras -palkinto.
Neljä lahjakasta EVT:n nuorta kilpaluistelijaa suuntaa Vierumäelle Suomen Taitoluisteluliiton Projektivalintaleirille.
Jos olet mini- tai silmuikäinen luistelija ja haluat luistelemaan EVT:n yksinluistelun kilparyhmiin, olet tervetullut testaamaan taitosi vapaamuotoiseen testitilaisuuteen! Testit koskevat myös oman seuran luistelijoita.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden ammattitaitoinen muodostelmaluistelun valmennustiimi vahvistuu entisestään kaudelle 2007-2008.
Tervetuloa vaikuttamaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 25.04.2007!
Kevätnäytökset ovat nyt onnellisesti ohi ja seuran menetyksekäs kausi saatu virallisesti päätökseensä. Kiitokset kuuluvat kaikille seuran toiminnassa mukana olleille!
Joukko EVT:n yksinluistelun kilparyhmäläisiä matkasi kauden päätteeksi Italian alppimaisemiin hankkimaan arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta. Mukaan tarttuikin monta hyvää sijoitusta.