Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto palkitsi seuramme yksinluistelun päävalmentajan Eve Uimosen valmennuksellisista ansioista.
Pieni, mutta innostunut joukko seuramme edustajia kävi esittelemässä EVT:n toimintaa potentiaalisille uusille harrastajille.
EVT:n muodostelmaluistelujoukkueiden kilpailupukujen suunnittelijalle Elina Kiviojalle on myönnetty valtakunnallinen Kultainen Oras -palkinto.
Neljä lahjakasta EVT:n nuorta kilpaluistelijaa suuntaa Vierumäelle Suomen Taitoluisteluliiton Projektivalintaleirille.
Jos olet mini- tai silmuikäinen luistelija ja haluat luistelemaan EVT:n yksinluistelun kilparyhmiin, olet tervetullut testaamaan taitosi vapaamuotoiseen testitilaisuuteen! Testit koskevat myös oman seuran luistelijoita.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden ammattitaitoinen muodostelmaluistelun valmennustiimi vahvistuu entisestään kaudelle 2007-2008.
Tervetuloa vaikuttamaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 25.04.2007!
Kevätnäytökset ovat nyt onnellisesti ohi ja seuran menetyksekäs kausi saatu virallisesti päätökseensä. Kiitokset kuuluvat kaikille seuran toiminnassa mukana olleille!
Joukko EVT:n yksinluistelun kilparyhmäläisiä matkasi kauden päätteeksi Italian alppimaisemiin hankkimaan arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta. Mukaan tarttuikin monta hyvää sijoitusta.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Hyvää Pääsiäistä luistelijoille ja heidän perheilleen, valmentajille ja toimihenkilöille sekä kaikille seuran yhteistyökumppaneille!