Ajankohtaista

Muodostelmaluistelun kauden avannut katsastustilaisuus pidettiin viikonloppuna Pirkkolassa.
Kauden kovatasoisin Suomessa järjestettävä kansainvälinen yksinluistelukilpailu on päätöksessään. Naisten kilpailussa Suomelle tuli upea kaksoisvoitto.
Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa!
EVT:n luistelijat räjäyttivät potin Myyrmäen jäähallissa 06.10.2007 järjestetyssä seuramme isännöimässä yksinluistelun kutsukilpailussa.
Espoonlahdessa ratkottiin ensimmäiset paikat Raumalla joulukuussa käytäviin taitoluistelun SM -kilpailuihin. EVT:llä oli kilpailussa kaksi edustajaa.
Kansainvälinen juniorisarjojen interclub -kilpailu Tikkurila Trophy luisteltiin 28.-30.09.2007 Vantaalla. EVT:stä oli mukana viisi luistelijaa. Leena Rissanen sijoittui Novice A Girls -sarjassa upeasti kolmanneksi.
Tutustu seuramme luotettavan yhteistyökumppanin Kisakallion Urheiluopiston uuteen kokouskampanjaan. Samalla tuet ryhmiemme toimintaa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut kauden 2007-2008 yksin- ja muodostelmaluistelun lohkojaot sekä luistelija- ja joukkuemäärät. Samassa yhteydessä julkaistiin myös tuomaristot ja päivitetty kilpailukalenteri.
Ponteva muodostelmaluistelun aikuisjoukkueemme Last Steps pääsi parrasvaloihin ruotsinkielisessä Sportmagasinet -urheiluohjelmassa.
Harjoitusajat ovat muuttuneet jääkiekkoturnauksien vuoksi sunnuntaina 02.09.2007 ja 09.09.2007. Katso lisätiedot täältä.
RSS ATOM