Ajankohtaista

Etelä-Vantaan taitoluistelijoita osallistui Kuopiossa järjestettyyn kansainväliseen Silver Skate -kilpailuun, jossa oli osanottajia mm. Venäjältä, Virosta ja pohjoismaista.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää kaikkia muodostelmaluistelun testeissämme käyneitä luistelijoita.
Yksinluistelun noviisien kauden päättäneessä Kultafinaalissa Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Sofia Nylund luisteli mukavasti seitsemänneksi.
Muodostelmaluistelun noviisijoukkueemme Dream Steps edusti Suomea Ruotsin Göteborgissa käydyssä Leon Lurje Trophyssa. Joukkue luisteli loistavasti hopealle!
Neljä EVT:n luistelijaa kilvoitteli Helsingin ja Hämeen alueen paremmuudesta Riihimäellä viime keskiviikkona. Mikael Uimonen luisteli hienosti neljänneksi!
EVT:n yksinluistelijat matkasivat Tallinnassa vuosittain pidettävään Haabersti Cupiin. Leena Rissanen voitti noviisisarjan ja Milla Suomela nappasi Springs 95 -sarjassa hienosti pronssimitalin! Jonna Kinnunen oli junioreissa neljäs.
Muodostelmaluistelun noviisit ja aikuiset kamppailivat mestaruuksista sunnuntaina LänsiAuto Areenalla kauden viimeisessä kotimaisessa kilpailussa. Dream Steps luisteli upeasti pronssille ja Last Steps voittoon!
Muodostelmaluistelun minoreiden, kansallisten junioreiden ja senioreiden kolmas ja kauden päättävä kilpailu luisteltiin Lappeenrannassa.
Helsingissä järjestettiin yksinluistelun Kärkisilmusarjan alueellinen loppukilpailu, Megafinaali. Seurastamme kilpailuun osallistui neljä luistelijaa. Saara Astola ja Marianne Ojalehto selviytyivät Timanttifinaaliin.
Helsingissä luistellaan yksinluistelun Kärkisilmusarjan alueellinen loppukilpailu, Megafinaali. Seurastamme finaaliin on selviytynyt neljä luistelijaa.