Ajankohtaista

Pirteä minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi muodostelmaluistelun kutsukilpailuun Kokonniemen jäähalliin. Tuloksena jälleen hieno voitto!
Espoossa järjestettiin lauantaina kutsukilpailu noviisi-, minori- ja tulokasjoukkueille. Dream Steps ja Sunny Steps voittivat sarjansa, Little Steps oli kolmas.
Jyväskylän Taitoluisteluseura isännöi Debytanttien II - ja III -lohkojen toista valintakilpailua viime viikonloppuna Jyväskylän kilpajäähallissa.
SM-noviisien Helsingin alueen mestaruuskilpailut, Golla Cup 2007, luisteltiin Pirkkolan jäähallissa perjantaina. Samassa yhteydessä käytiin Kaksoissilmujen 2. aluekilpailu. Molemmissa oli mukana seuramme luistelijoita.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden juniorijoukkue Ice Steps edusti Suomea voitokkaasti Prahassa käydyssä ISU:n suuressa kansainvälisessä kilpailussa. Ice Steps kruunasi loistavan suorituksensa uudella, upealla piste-ennätyksellä.
Tervetuloa kaikenikäiset tytöt ja pojat erittäin suosittuihin luistelukouluihimme Myyrmäen ja Klaukkalan jäähalleihin. Ilmoittautuminen kevään 2007 tunneille on alkanut - toimi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti!
Muodostelmaluistelun noviisit ja minorit sekä kansalliset sarjat kokoontuivat viikonloppuna kilpailemaan Jyväskylään. EVT nappasi voitot minoreissa ja aikuisissa sekä pronssia noviiseissa.
EVT:n yksinluistelijat osallistuivat Itävallassa pidettyyn Mozart Cupiin. Saaliina oli kaksi hopeaa sekä joukko muita hyviä sijoituksia.
Kuusi seuramme luistelijaa kilpaili viikonloppuna kansallisten junioreiden 2. valintakilpailussa. EVT:n Tero Juutilainen voitti junioripoikien kilpailun.
EVT:n Jenni Salo sijoittui hienosti viidenneksi Kaarisilmujen toisessa valintakilpailussa Espoossa.