Ajankohtaista

Kauden kovatasoisin Suomessa järjestettävä kansainvälinen yksinluistelukilpailu on päätöksessään. Naisten kilpailussa Suomelle tuli upea kaksoisvoitto.
Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa!
EVT:n luistelijat räjäyttivät potin Myyrmäen jäähallissa 06.10.2007 järjestetyssä seuramme isännöimässä yksinluistelun kutsukilpailussa.
Espoonlahdessa ratkottiin ensimmäiset paikat Raumalla joulukuussa käytäviin taitoluistelun SM -kilpailuihin. EVT:llä oli kilpailussa kaksi edustajaa.
Kansainvälinen juniorisarjojen interclub -kilpailu Tikkurila Trophy luisteltiin 28.-30.09.2007 Vantaalla. EVT:stä oli mukana viisi luistelijaa. Leena Rissanen sijoittui Novice A Girls -sarjassa upeasti kolmanneksi.
Tutustu seuramme luotettavan yhteistyökumppanin Kisakallion Urheiluopiston uuteen kokouskampanjaan. Samalla tuet ryhmiemme toimintaa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut kauden 2007-2008 yksin- ja muodostelmaluistelun lohkojaot sekä luistelija- ja joukkuemäärät. Samassa yhteydessä julkaistiin myös tuomaristot ja päivitetty kilpailukalenteri.
Ponteva muodostelmaluistelun aikuisjoukkueemme Last Steps pääsi parrasvaloihin ruotsinkielisessä Sportmagasinet -urheiluohjelmassa.
Harjoitusajat ovat muuttuneet jääkiekkoturnauksien vuoksi sunnuntaina 02.09.2007 ja 09.09.2007. Katso lisätiedot täältä.
EVT toivottaa tervetulleeksi uuden fysioterapeutin Emilia Siposen. Emilia vastaa yksinluistelun kilparyhmien sekä muodostelmaluistelun SM -juniorijoukkue Ice Stepsin kehonhuollosta.