Ajankohtaista

Mikkelissä kilpailtiin viikonloppuna taitoluistelun vuoden 2007 Suomenmestaruuksista. Seuramme kasvatti Jonna Kinnunen oli hienosti 12:s.
EVT järjesti kutsukilpailun muodostelmaluistelun noviiseille ja minoreille 09.12.2006 Myyrmäen II -jäähallissa.
EVT:n ja EVU:n yhdessä ideoima ja organisoima jäädisko kerää jälleen ensi lauantaina satoja lapsia ja nuoria Myyrmäen jäähallille.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden marraskuun lopussa pidetyn sääntömääräisen syyskokouksen päätöksiä.
Dream Steps ja Sunny Steps osallistuivat viikonloppuna käytyihin noviisien 1. valintakilpailuihin ja minoreiden 1. kilpailuihin. Dream Steps oli sarjassaan kolmas ja Sunny Steps voitti omansa.
Suuri joukko EVT:n nuoria yksinluistelijoita suuntasi viikonloppuna Turkuun isoon kutsukilpailuun. Menestystäkin tuli.
Seuramme luistelijat Saara Astola ja Petra Stolt osallistuivat viikonloppuna kärkisilmujen alueelliseen kilpailuun Espoossa.
SM -juniorijoukkueemme Ice Steps luisteli upeasti hopealle Helsingissä järjestetyssä 1. SM -valintakilpailussa.
EVT:n Mikael Uimonen taituroi ykköseksi silmupoikien kauden ensimmäisessä aluekilpailussa Tikkurilassa.
EVT:n Ronja Suono suoritui hienosti Helsingissä luistellussa kaarisilmujen aluekilpailussa ollen kolmas. Jenni Salo oli seitsemäs.