Ajankohtaista

Saara Astola loisti kärkisilmujen kilpailussa ja nappasi kultaa. Myös Siiri Rytkönen ja Petra Stolt pääsivät mitalien makuun.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkue Ice Steps teki upean nousun vapaaohjelmassa - lyhytohjelman kahdeksas sija vaihtui lopputuloksissa viidenneksi.
EVT:n Siiri Rytkönen vakuutti taidokkaalla esityksellään ja nappasi hopeaa Kaksoissilmujen 1. aluekilpailusta.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden vuotuinen syyskokous pidetään Kilterin koululla tiistaina 20.11.2007 klo 18.30 alkaen. Tervetuloa!
Kuopiossa oli jaossa viimeiset paikat Raumalla pidettävään taitoluistelun vuoden 2008 SM-kilpailuun. EVT:stä oli mukana kaksi luistelijaa.
Olemme perustaneet Myyrmäkeen kehitysryhmän muodostelmaharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille 6-8 -vuotiaille lapsille. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Muodostelmaluistelun SM-senioreiden ja -junioreiden ensimmäisen valintakilpailun liput ovat jo myynnissä! Varmista paikkasi ajoissa ja osta liput kätevästi ennakkoon!
Seuramme Tehoryhmän luistelijoita suuntasi syksyiseen Sveitsiin, Churiin, hakemaan arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta. Tuliaisina tuotiin kolme mitalia.
Yksinluistelun SM-noviisit mittelivät paremmuudestaan ja SM-kisapaikoista valtakunnallisessa valintakilpailussa Espoossa. Leena Rissanen oli hienosti 7:s.
Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on nimennyt Suomen edustajat muodostelmaluistelun kansainvälisiin kilpailuihin.
RSS ATOM