Ajankohtaista

Neljä EVT:n luistelijaa kilvoitteli Helsingin ja Hämeen alueen paremmuudesta Riihimäellä viime keskiviikkona. Mikael Uimonen luisteli hienosti neljänneksi!
EVT:n yksinluistelijat matkasivat Tallinnassa vuosittain pidettävään Haabersti Cupiin. Leena Rissanen voitti noviisisarjan ja Milla Suomela nappasi Springs 95 -sarjassa hienosti pronssimitalin! Jonna Kinnunen oli junioreissa neljäs.
Muodostelmaluistelun noviisit ja aikuiset kamppailivat mestaruuksista sunnuntaina LänsiAuto Areenalla kauden viimeisessä kotimaisessa kilpailussa. Dream Steps luisteli upeasti pronssille ja Last Steps voittoon!
Muodostelmaluistelun minoreiden, kansallisten junioreiden ja senioreiden kolmas ja kauden päättävä kilpailu luisteltiin Lappeenrannassa.
Helsingissä järjestettiin yksinluistelun Kärkisilmusarjan alueellinen loppukilpailu, Megafinaali. Seurastamme kilpailuun osallistui neljä luistelijaa. Saara Astola ja Marianne Ojalehto selviytyivät Timanttifinaaliin.
Helsingissä luistellaan yksinluistelun Kärkisilmusarjan alueellinen loppukilpailu, Megafinaali. Seurastamme finaaliin on selviytynyt neljä luistelijaa.
Ice Steps edusti Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita Helsingissä käydyissä muodostelmaluistelun SM -kilpailuissa. Joukkue luisteli mahtavasti SM -hopealle!
Turussa taisteltiin viikonloppuna yksinluistelun SM -noviisien Suomenmestaruudesta. SM -mitaleita olivat tavoittelemassa myös Leena Rissanen ja Riikka Peura.
Noviisien I -lohkon kilpailijat kohtasivat Järvenpäässä sarjan toisessa valintakilpailussa. Mukana EVT:stä oli kaksi luistelijaa.
Pirteä minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi muodostelmaluistelun kutsukilpailuun Kokonniemen jäähalliin. Tuloksena jälleen hieno voitto!