Ajankohtaista

SM -noviisien toinen valintakilpailu käytiin viime viikonloppuna Vaasassa. Mukana EVT:stä olivat Riikka Peura ja Leena Rissanen.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjesti Myyrmäessä muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut. Kaikki EVT:n joukkueet nappasivat kisoista mitalin!
EVT:n noviisiluistelija Natalie Vilen luisteli upeaan voittoon Laaksolahdessa järjestetyssä kutsukilpailussa.
Juniorijoukkueemme Ice Steps osallistui viikonloppuna Helsingissä luisteltuun muodostelmaluistelun toiseen SM -valintakilpailuun.
SM -juniorijoukkue Ice Steps ja noviisijoukkue Dream Steps osallistuivat viime viikonloppuna Espoossa käytyyn muodostelmaluistelun suureen kutsukilpailuun.
Seuramme luistelija Natalie Vilen onnistui upeasti noviisien I -lohkon 1. valintakilpailussa ja lunasti heti paikan sarjan loppukilpailuun.
Minorijoukkueemme Sunny Steps nappasi itselleen syyskauden päätteeksi hopeamitalit kovatasoisessa muodostelmaluistelun kutsukilpailussa.
Seuramme jouluriehaa vietettiin 03.12. Myyrmäen jäähallissa. Rieha oli suunnattu ennenkaikkea pienille luistelukoululaisille.
Last Steps voitti muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen ensimmäisen kilpailun aikuisten sarjan ja Ex-Steps nappasi senioreissa pronssia.
Mikkelissä kilpailtiin viikonloppuna taitoluistelun vuoden 2007 Suomenmestaruuksista. Seuramme kasvatti Jonna Kinnunen oli hienosti 12:s.