Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden ammattitaitoinen muodostelmaluistelun valmennustiimi vahvistuu entisestään kaudelle 2007-2008.
Tervetuloa vaikuttamaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 25.04.2007!
Kevätnäytökset ovat nyt onnellisesti ohi ja seuran menetyksekäs kausi saatu virallisesti päätökseensä. Kiitokset kuuluvat kaikille seuran toiminnassa mukana olleille!
Joukko EVT:n yksinluistelun kilparyhmäläisiä matkasi kauden päätteeksi Italian alppimaisemiin hankkimaan arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta. Mukaan tarttuikin monta hyvää sijoitusta.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Hyvää Pääsiäistä luistelijoille ja heidän perheilleen, valmentajille ja toimihenkilöille sekä kaikille seuran yhteistyökumppaneille!
Etelä-Vantaan taitoluistelijoita osallistui Kuopiossa järjestettyyn kansainväliseen Silver Skate -kilpailuun, jossa oli osanottajia mm. Venäjältä, Virosta ja pohjoismaista.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää kaikkia muodostelmaluistelun testeissämme käyneitä luistelijoita.
Yksinluistelun noviisien kauden päättäneessä Kultafinaalissa Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Sofia Nylund luisteli mukavasti seitsemänneksi.
Muodostelmaluistelun noviisijoukkueemme Dream Steps edusti Suomea Ruotsin Göteborgissa käydyssä Leon Lurje Trophyssa. Joukkue luisteli loistavasti hopealle!
Neljä EVT:n luistelijaa kilvoitteli Helsingin ja Hämeen alueen paremmuudesta Riihimäellä viime keskiviikkona. Mikael Uimonen luisteli hienosti neljänneksi!