Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut muodostelmaluistelun lohkojaot kaudelle 2006-2007. Katso oma lohkosi täältä!
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut yksinluistelun lohkojaot kaudelle 2006-2007. Katso oma lohkosi täältä!
Uusimmassa Taitoluistelulehdessä 4/2006 on virhe liittyen lisenssien hankintaan. Jos olet epävarma, tarkista tämän kauden oikea lisenssisi valmentajaltasi.
Suomen Taitoluisteluliitto STLL järjestää kuntoluistelun ohjaajakoulutuksen syyskuun lopulla.
Katso täältä muutokset luistelukoulutunteihin sunnuntaina 10.09.2006. Muutokset johtuvat Myyrmäessä pelattavasta jääkiekkoturnauksesta.
Suomen Taitoluisteluliitto järjestää erittäin hyödyllisen tuloslaskentakoulutuksen seuraihmisille Helsingissä 02.09.2006 klo 09.30-19.00.
Suomen Taitoluisteluliitto STLL järjestää luistelun ohjauksen peruskurssin 20.08.2006 Helsingin Paloheinässä.
Tutustu tarkoin Kansainvälisen Luisteluliiton, Suomen Taitoluisteluliiton ja Suomen Antidopingtoimikunnan uusiin säännöksiin.
Nyt on aika ostaa Suomen Taitoluisteluliiton lisenssi kilpailukaudelle 2006-2007. Lisenssi hankitaan edellisvuoden tapaan internetin kautta.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii palvelukseensa puolipäiväistä henkilöä hoitamaan seuran toimistoa Vantaan Myyrmäessä.