Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Leena Rissanen oli hienosti kymmenes debytanttien Kultafinaalissa Hyvinkäällä.
Minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi Ouluun minori- ja tulokassarjojen kauden päättäneeseen kolmenteen kilpailuun - kotiintuomisina oli hopeamitalit.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen Finaalia Myyrmäessä 11.03.2006. Last Steps voitti aikuisten kilpailun.
EVT:n joukkueet saivat yllätysvieraita viikonlopun harjoituksiinsa, kun Puolan ja Kanadan maajoukkueet saapuivat Steppien harjoituksiin.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii joukkoonsa reipasta ja innokasta muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa.
Seuramme debytanttiluistelija Leena Rissanen suoriutui loistavasti kovassa seurassa.
EVT:n nuoret luistelijat pärjäsivät hienosti Espoossa järjestetyssä kaarisilmujen Helsingin alueen finaalissa. Saila Pönkä nappasi pronssimitalin.
Viime viikonloppuna ratkaistiin yksinluistelun seniori- ja juniorisarjojen mestaruudet. EVT sai kisoista upeasti hopeaa.
Helsingissä taisteltiin 25.-26.02.2006 muodostelmaluistelun seniori- ja juniorisarjojen SM -mitaleista. EVT:tä kilpailussa edusti kuudenneksi sijoittunut Ice Steps.
Nyt sinulla on mahdollisuus osoittaa luovat kykysi piirtämällä seuramme kevätnäytökselle ikioma mainosjuliste. Paras juliste palkitaan!