Ajankohtaista

Tampereella luisteltiin yksinluistelun noviisisarjan Kulta- ja Hopeafinaalit sekä silmusarjojen Timanttifinaalit. Satu Orasniemi luisteli upeasti Hopeafinaalin pronssille!
Noviisijoukkueemme Dream Steps osallistui Tikkurilassa kauden päätöskilpailuun, josta kotiintuomisina oli pronssiset mitalit.
Seuramme nuoret yksinluistelijat kilpailivat Helsingissä. Petra Stolt luisteli hopealle kaksoissilmujen Superfinaalissa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Leena Rissanen oli hienosti kymmenes debytanttien Kultafinaalissa Hyvinkäällä.
Minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi Ouluun minori- ja tulokassarjojen kauden päättäneeseen kolmenteen kilpailuun - kotiintuomisina oli hopeamitalit.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen Finaalia Myyrmäessä 11.03.2006. Last Steps voitti aikuisten kilpailun.
EVT:n joukkueet saivat yllätysvieraita viikonlopun harjoituksiinsa, kun Puolan ja Kanadan maajoukkueet saapuivat Steppien harjoituksiin.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii joukkoonsa reipasta ja innokasta muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa.
Seuramme debytanttiluistelija Leena Rissanen suoriutui loistavasti kovassa seurassa.
EVT:n nuoret luistelijat pärjäsivät hienosti Espoossa järjestetyssä kaarisilmujen Helsingin alueen finaalissa. Saila Pönkä nappasi pronssimitalin.