Ajankohtaista

Viime viikonloppuna ratkaistiin yksinluistelun seniori- ja juniorisarjojen mestaruudet. EVT sai kisoista upeasti hopeaa.
Helsingissä taisteltiin 25.-26.02.2006 muodostelmaluistelun seniori- ja juniorisarjojen SM -mitaleista. EVT:tä kilpailussa edusti kuudenneksi sijoittunut Ice Steps.
Nyt sinulla on mahdollisuus osoittaa luovat kykysi piirtämällä seuramme kevätnäytökselle ikioma mainosjuliste. Paras juliste palkitaan!
Seurallamme oli kaksi edustajaa Lahdessa kilpaillussa SM -noviisien Hopeafinaalissa.
Seuramme valmentaja Nina Korpikoski on valittu Suomen Taitoluisteluliiton asiantuntijaryhmään. Eve Uimonen puolestaan ahkeroi Olympiakisojen taitoluistelulähetysten kommentaattorina.
EVT:n joukkueet voittivat sarjansa muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden 2. valintakilpailuissa.
Noviisien I -lohkon toinen valintakilpailu luisteltiin Järvenpäässä - mukana oli kolme seuramme luistelijaa.
Mikael Uimonen silmujen sarjassa hopealle ja Saara Astola kaksoissilmuissa pronssille.
Seuramme noviisi- ja minorijoukkueet voittivat sarjansa Espoon Laaksolahdessa järjestetyssä muodostelmaluistelun kutsukilpailussa.
EVT:n SM -juniorijoukkue Ice Steps matkasi Ranskan Roueniin suureen kansainväliseen muodostelmakilpailuun. Joukkue sijoittui viidenneksi.