Ajankohtaista

Tampereella käydyissä taitoluistelun toisissa SM -valintakilpailuissa ratkottiin viimeiset paikat joulukuun SM -kilpailuihin. Jonna Kinnunen oli hienosti kymmenes ja selvitti tiensä kauden pääkilpailuun.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 30.11.2006.
EVT järjestää ensiapukurssin luistelijoiden vanhemmille ja joukkueiden huoltajille 11.11.2006. Kurssi keskittyy urheiluvammojen ja tapaturmien hoitoon.
EVT järjesti kutsukilpailun debytanteille ja noviiseille lauantaina 04.11.2006. Mukana olivat myös Niina Kinnunen, Sara Sovijärvi, Nora Jokela ja Sofia Nylund.
SM -noviisien ensimmäinen valtakunnallinen valintakilpailu pidettiin Helsingin Pirkkolassa. Leena Rissanen ja Riikka Peura lunastivat paikat SM -kilpailuhin.
Myyrmäen jäähallin käyttöönotosta tulee tänä syksynä kuluneeksi peräti neljännesvuosisata. Juhlatilaisuus pidetään marraskuun alussa Myyrmäessä.
Kansallisten junioreiden II -lohkon ensimmäinen valintakilpailu luisteltiin Oulussa viime viikonloppuna. EVT:n Vesa Pekkanen oli poikien sarjan ykkönen.
Muodostelmaluistelun kauden avaava katsastustilaisuus pidetään ensi viikonloppuna Pirkkolassa.
Espoossa taisteltiin viikonloppuna kiivaasti paikoista taitoluistelun vuoden 2007 SM -kilpailuihin. Jonna Kinnunen oli 14:s ja Sini Kokko 20:s.
EVT:n uusi muodostelmaluistelun kansallinen juniorijoukkue on "tosi hot"! Kasassa on jo 15 luistelijaa. Tule mukaan, muutama paikka vielä vapaana!
RSS ATOM