Ajankohtaista

Hämeenlinnan Loppiaiskilpailuissa EVT:n luistelijat saavuttivat joukon hienoja sijoituksia.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa luistelijoille ja heidän perheilleen, valmentajille ja seuran yhteistyökumppaneille Räiskyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2006!
Vantaalaiset koululaiset virittäytyivät joulun tunnelmaan Myyrmäen jäähallissa ainutkertaisessa joulujuhlassa.
Kansallisen tason muodostelmajoukkueemme Ex-Steps ja Last Steps matkasivat Jyväskylään kauden avauskilpailuun, joka luisteltiin viime viikonloppuna.
Joensuussa pidettiin noviisien kauden ensimmäinen valintakilpailu viime viikonloppuna. EVT:llä oli kilpailussa kolme luistelijaa.
EVT:n kilpailevat muodostelmajoukkueet suuntasivat viikonloppuna Naantaliin noviisi- ja minorisarjojen kutsukilpailuun. Tuloksena oli hieno kaksoisvoitto.
EVT:n luistelijat Sini Kokko ja Riikka Peura osallistuivat kansainväliseen "Ventspils Perle" -kilpailuun, joka järjestettiin Latviassa.
EVT isännöi Vantaalla debytanttien ja junioripoikien ensimmäistä valintakilpailua. Leena Rissanen luisteli debytanteissa hopealle ja Tero Juutilainen junioripojissa pronssille.
EVT järjesti kutsukilpailun noviisi- ja junioritytöille Myyrmäen jäähallissa sunnuntaina 27.11.2005. Jonna Kinnunen voitti juniorisarjan ja Hanna Honkonen oli toinen.
Tervetuloa viettämään kanssamme seuran perinteistä Jouluriehaa Myyrmäen jäähalliin. Mukaan koko perhe ja rutkasti iloista joulumieltä!