Ajankohtaista

Suomen Taitoluisteluliitto STLL järjestää luistelun ohjauksen peruskurssin 20.08.2006 Helsingin Paloheinässä.
Tutustu tarkoin Kansainvälisen Luisteluliiton, Suomen Taitoluisteluliiton ja Suomen Antidopingtoimikunnan uusiin säännöksiin.
Nyt on aika ostaa Suomen Taitoluisteluliiton lisenssi kilpailukaudelle 2006-2007. Lisenssi hankitaan edellisvuoden tapaan internetin kautta.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii palvelukseensa puolipäiväistä henkilöä hoitamaan seuran toimistoa Vantaan Myyrmäessä.
Lue täältä tiedotteet, jotka on syytä huomioida kesän aikana ja uuteen kauteen valmistautuessa.
Kauden päätteeksi palkittiin menneen vuoden aikana ansioituneita nuoria yksinluistelijoita erilaisin palkinnoin ja stipendein.
Uusi kausi tuo mukanaan paitsi uusia kilpailuohjelmia, myös uusia luistelijoita ja tuntivalmentajia.
Sekä Suomen Taitoluisteluliitto (STLL) että Kansainvälinen Luisteluliitto (ISU) ovat julkaisseet kilpailukalenterinsa ensi kaudelle.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n kevätkokous valitsi seuralle uuden johtokunnan.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää kaikkia Myyrmäessä 22.-23.04.2006 esitettyyn kevätnäytökseemme "Prinsessa ja Taikalamppu" osallistuneita.