Ajankohtaista

EVT:n kilpailevat muodostelmajoukkueet suuntasivat viikonloppuna Naantaliin noviisi- ja minorisarjojen kutsukilpailuun. Tuloksena oli hieno kaksoisvoitto.
EVT:n luistelijat Sini Kokko ja Riikka Peura osallistuivat kansainväliseen "Ventspils Perle" -kilpailuun, joka järjestettiin Latviassa.
EVT isännöi Vantaalla debytanttien ja junioripoikien ensimmäistä valintakilpailua. Leena Rissanen luisteli debytanteissa hopealle ja Tero Juutilainen junioripojissa pronssille.
EVT järjesti kutsukilpailun noviisi- ja junioritytöille Myyrmäen jäähallissa sunnuntaina 27.11.2005. Jonna Kinnunen voitti juniorisarjan ja Hanna Honkonen oli toinen.
Tervetuloa viettämään kanssamme seuran perinteistä Jouluriehaa Myyrmäen jäähalliin. Mukaan koko perhe ja rutkasti iloista joulumieltä!
Kuopiossa luisteltiin muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden kauden avauskilpailu. EVT:tä kilpailussa edustivat Dream Steps ja Sunny Steps.
Espoossa luisteltiin 19.11. Kärkisilmujen alueellinen kilpailu. Kisaan osallistui kolme EVT:n luistelijaa. Niina Kinnunen sijoittui hienosti viidenneksi.
Järvenpään Taitoluistelijat ry järjesti kutsukilpailut debytanteille ja noviiseille 12.11.2005. Mukana oli useita EVT:n luistelijoita.
Espoon Taitoluisteluklubi ry järjesti Espoossa kaksoissilmujen ensimmäisen valintakilpailun 10.11.2005. Kilpailuun osallistui viisi EVT:n edustajaa.
Yksinluistelun SM-tason toinen valintakilpailu luisteltiin Mikkelissä. Mukana kilpailussa oli kaksi EVT:n luistelijaa.
RSS ATOM