Ajankohtaista

Espoossa luisteltiin muodostelman SM-tason kauden ensimmäinen valintakilpailu. Lyhytohjelman jälkeen EVT:n SM-juniorijoukkue Ice Steps oli kolmennella sijalla ja lopputuloksissa joukkue oli viides.
KooVee järjesti Tampereella yksinluistelun kutsukilpailut 29.10.2005. EVT:lle tuli kisoista kaksi voittoa ja monta hyvää sijoitusta.
Seuramme muodostelmajoukkue Ice Steps valmentajineen on mukana urheilijan psyykkistä valmentautumista käsittelevässä ohjelmassa.
Uusi kilpailukausi on alkanut ja ensimmäiset yksinluistelun kutsukilpailut sekä SM-valintakilpailut on jo pidetty. Kauden mittaan on kilpailuja luvassa myös Vantaalle.
EVT:n junioriluistelija Hanna Honkonen voitti Porissa luistellun junioreiden 1. valintakilpailun.
Espoossa järjestettiin tänä viikonloppuna SM-noviisien 1. valintakilpailu. Mukana oli myös kaksi EVT:n luistelijaa. Sini Kokko oli kilpailun 18:s.
Seuramme muodostelmajoukkueiden ensi-iltaa vietetään 24.10.2005 Myyrmäen jäähallilla.
EVT:n SM-noviisi Sini Kokko sijoittui komeasti viidenneksi 16.10.2005 Kouvolassa pidetyissä kutsukilpailuissa. Debytanteissa Leena Rissanen oli seitsemäs.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 03.10.2005 Kilterin koululla Vantaalla.
Syyskuisena maanantaiaamuna Klaukkalan jäähallille kokoontui EVT:n kilpaluistelijoita ja heidän vanhempiaan uuden Kummeli -elokuvan ”Kummelin Jackpot” kuvauksiin.