Ajankohtaista

EVT:n joukkueet voittivat sarjansa muodostelmaluistelun noviisien ja minoreiden 2. valintakilpailuissa.
Noviisien I -lohkon toinen valintakilpailu luisteltiin Järvenpäässä - mukana oli kolme seuramme luistelijaa.
Mikael Uimonen silmujen sarjassa hopealle ja Saara Astola kaksoissilmuissa pronssille.
Seuramme noviisi- ja minorijoukkueet voittivat sarjansa Espoon Laaksolahdessa järjestetyssä muodostelmaluistelun kutsukilpailussa.
EVT:n SM -juniorijoukkue Ice Steps matkasi Ranskan Roueniin suureen kansainväliseen muodostelmakilpailuun. Joukkue sijoittui viidenneksi.
Marianne Ojalehto oli kolmas ja Niina Kinnunen neljäs kärkisilmujen alueellisessa kilpailussa Espoossa.
Junioreiden 2. valintakilpailussa Turussa EVT:n luistelijat napsivat joukon hyviä sijoituksia.
EVT:n muodostelmaluistelun noviisijoukkue Dream Steps saavutti hienon hopeatilan kansainvälisessä kilpailussa Tshekissä.
Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen toinen kilpailu käytiin Joensuussa vantaalaisittain erittäin hyvällä menestyksellä.
EVT:n yksinluistelijat pärjäsivät hyvin viime viikonloppuna Riihimäellä järjestetyissä junioreiden kutsukilpailuissa.