Ajankohtaista

Uusi kausi tuo mukanaan paitsi uusia kilpailuohjelmia, myös uusia luistelijoita ja tuntivalmentajia.
Sekä Suomen Taitoluisteluliitto (STLL) että Kansainvälinen Luisteluliitto (ISU) ovat julkaisseet kilpailukalenterinsa ensi kaudelle.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n kevätkokous valitsi seuralle uuden johtokunnan.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry kiittää kaikkia Myyrmäessä 22.-23.04.2006 esitettyyn kevätnäytökseemme "Prinsessa ja Taikalamppu" osallistuneita.
Nyt voit tulostaa luistelukoulumainoksen internetistä ja viedä lähialueesi kauppojen, kirjastojen, liikuntapaikkojen ja päiväkotien ilmoitustauluille tai jakaa esitettä vaikkapa naapureille, sukulaisille, tuttaville ja kavereille!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 27.04.2006 Kilterin koululla klo 19.00 alkaen.
Suomen Kuvatilaus Oy ikuistaa luistelijoiden muistot menneestä kaudesta laadukkain valokuvin. Kuvaukset ovat sunnuntaina 23.04.2006 - katso tarkat ajat täältä.
EVT:n kilparyhmäläiset matkasivat kauden päätteeksi Viroon ja Italiaan hakemaan arvokasta kansainvälistä kilpailukokemusta.
Haluatko luistelemaan mukaviin ja menestyneisiin muodostelmajoukkueisiimme? Kysy mahdollisia vapaita paikkoja!
Tampereella luisteltiin yksinluistelun noviisisarjan Kulta- ja Hopeafinaalit sekä silmusarjojen Timanttifinaalit. Satu Orasniemi luisteli upeasti Hopeafinaalin pronssille!
RSS ATOM