Ajankohtaista

Helsingin Pirkkolassa järjestettiin yksinluistelun SM-noviisien toinen valintakilpailu viime viikonloppuna. Kilpailussa oli mukana myös kaksi EVT:n luistelijaa.
Pääkaupunkiseudun noviisi- ja minorijoukkueet kohtasivat viikonloppuna Espoossa Aluemestaruuskisojen merkeissä. EVT:lle oli kisoista tuomisina hopeaa ja pronssia.
Muodostelmaluistelun SM-senioreiden ja -junioreiden 2. valintakilpailu käytiin Espoossa. EVT:n Ice Steps sijoittui kovatasoisessa kilpailussa viidenneksi uudella piste-ennätyksellään.
Espoon Laaksolahdessa järjestettiin suuri kutsukilpailu, jossa oli mukana useita EVT:n luistelijoita.
Hämeenlinnan Loppiaiskilpailuissa EVT:n luistelijat saavuttivat joukon hienoja sijoituksia.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa luistelijoille ja heidän perheilleen, valmentajille ja seuran yhteistyökumppaneille Räiskyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2006!
Vantaalaiset koululaiset virittäytyivät joulun tunnelmaan Myyrmäen jäähallissa ainutkertaisessa joulujuhlassa.
Kansallisen tason muodostelmajoukkueemme Ex-Steps ja Last Steps matkasivat Jyväskylään kauden avauskilpailuun, joka luisteltiin viime viikonloppuna.
Joensuussa pidettiin noviisien kauden ensimmäinen valintakilpailu viime viikonloppuna. EVT:llä oli kilpailussa kolme luistelijaa.
EVT:n kilpailevat muodostelmajoukkueet suuntasivat viikonloppuna Naantaliin noviisi- ja minorisarjojen kutsukilpailuun. Tuloksena oli hieno kaksoisvoitto.
RSS ATOM