Ajankohtaista

Noviisijoukkueemme Dream Steps osallistui Tikkurilassa kauden päätöskilpailuun, josta kotiintuomisina oli pronssiset mitalit.
Seuramme nuoret yksinluistelijat kilpailivat Helsingissä. Petra Stolt luisteli hopealle kaksoissilmujen Superfinaalissa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Leena Rissanen oli hienosti kymmenes debytanttien Kultafinaalissa Hyvinkäällä.
Minorijoukkueemme Sunny Steps matkasi Ouluun minori- ja tulokassarjojen kauden päättäneeseen kolmenteen kilpailuun - kotiintuomisina oli hopeamitalit.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen Finaalia Myyrmäessä 11.03.2006. Last Steps voitti aikuisten kilpailun.
EVT:n joukkueet saivat yllätysvieraita viikonlopun harjoituksiinsa, kun Puolan ja Kanadan maajoukkueet saapuivat Steppien harjoituksiin.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry etsii joukkoonsa reipasta ja innokasta muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa.
Seuramme debytanttiluistelija Leena Rissanen suoriutui loistavasti kovassa seurassa.
EVT:n nuoret luistelijat pärjäsivät hienosti Espoossa järjestetyssä kaarisilmujen Helsingin alueen finaalissa. Saila Pönkä nappasi pronssimitalin.
Viime viikonloppuna ratkaistiin yksinluistelun seniori- ja juniorisarjojen mestaruudet. EVT sai kisoista upeasti hopeaa.