Ajankohtaista

SM-senioreiden ja SM-junioreiden 1. valintakilpailu luisteltiin 24.-25. syyskuuta Helsingin Pirkkolassa. EVT:n Jonna Kinnunen oli junioreiden kilpailussa neljästoista.
EVT:n SM-juniori Jonna Kinnunen sijoittui kahdeksanneksi kauden avauskilpailussaan Tuusulassa. Mari Aulio oli samassa sarjassa kahdeksastoista.
Konstantin Karin on aloittanut EVT:n kilpajoukkueiden balettiopettajana. Toivotamme Konstantinin tervetulleeksi seuraamme!
Nyt myös odotetut muodostelmaluistelun lohkojaot ovat selvineet. EVT:n noviisi- ja minorijoukkueet ovat II-lohkossa.
Tenavilla ja Pirueteilla ei ole jäätä ensi sunnuntaina 11.09.2005 jäähallissa pelattavasta kiekkoturnauksesta johtuen. Jäätuntien tilalla pidämme oheisharjoitukset Myyrmäen Urheilutalolla.
Yksinluistelun lohkojaot kilpailukaudelle 2005-2006 ovat ilmestyneet - katso oma lohkosi täältä!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kilpaluistelijat ovat hyvin esillä juuri ilmestyneessä uudessa Taitoluistelulehdessä.
Uuden kauden alkaessa on jälleen tarpeen tarkistaa, että urheilijoiden ja joukkueiden antidopingtyö on ajan tasalla ja erityisluvat hankittu hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä kilpailuja.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kaikenikäisille aikuisille suunnattu muodostelmaluistelun harrastejoukkue Last Steps etsii riveihinsä täydennystä.
Vuoden 2005 IAAF:n yleisurheilun MM-kilpailut pidettiin Helsingin Olympiastadionilla 06.-14.08.2005. Suomessa suosittu talvilaji, muodostelmaluistelu, oli myös vahvasti esillä kisojen avajaisissa, tosin tällä kertaa rullaluistimin toteutettuna.
RSS ATOM