Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat toivottaa Anne Have Rasmussenin lämpimästi tervetulleeksi Vantaalle ja EVT:hen. Anne toimii kotimaassaan Team OptimICE -muodostelmajoukkueen valmentajana Århusissa.
Tervetuloa seuraamaan 17.-18.04.2004 Myyrmäen jäähalliin Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kevätnäytöstä Menninkäisten Seikkailu! Tule ja sukella menninkäisten, maahisten, peikkojen ja keijujen salaperäisen jännittävään maailmaan!
Muodostelmaluistelun vuoden 2004 maailmanmestaruuskilpailut luisteltiin Croatian Zagrebissa 01.-04.04. Mukana kisoissa oli kaikkiaan 23 joukkuetta 18:sta eri maasta.
Taitoluistelun vuoden 2004 Maailmanmestaruuskilpailut luisteltiin tänä vuonna Saksan Dortmundissa 22.-28.03.
Jos olet kiinnostunut liittymään mukavaan Steppi-perheeseemme, ota pikaisesti yhteyttä seuramme puheenjohtajaan Christina Zühlkeen...
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmaluistelun noviisijoukkue Dream Steps oli lauantaina 20.03.2004 Helsingin jäähallissa luistellussa noviisien Kultafinaalissa hienosti neljäs. Kisa oli kokonaisuudessaan hyvin korkeatasoinen ja lähes kaikki joukkueet luistelivat puhtaan ohjelman, mikä on noviisitasolla harvinaista.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Ex-Steps sijoittui avoimen sarjan kauden loppukilpailussa pronssille. Voiton vei Turun Riennon Taitoluistelun Filiae Retirement ja hopeaa sai Helsingin Luistelijoiden All Stars.
Järjestävä seura Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) menestyi loistavasti lauantaina 13.03.2004 Tikkurilan Valtti-Areenalla luistellussa muodostelmaluistelun minoreiden Kultafinaalissa ja aikuisten sarjan loppukilpailussa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmaluistelujoukkueet Ice Steps ja Dream Steps edustivat Suomea Spring Cupissa Milanon Sesto San Giovannissa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden (EVT) muodostelmaluistelun seniorijoukkue Steps On Ice sijoittui kolmanneksi Ranskan Rouenissa luistellussa French Cupissa.