Suomen Taitoluisteluliitto on päättänyt kilpailukauden 2004-2005 lohkojaot.
Jokaisen Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin omaavan, lääkärin määräämää lääkitystä (kielletyt aineet) käyttävän luistelijan on toimitettava ISU:lle erikoislääkärintodistus diagnosoidusta tilasta (mm. astma puhalluskokeineen). Nämä täydelliset todistukset tulee toimittaa ISU:lle kerran, jonka jälkeen ne ovat voimassa tulevilla kausilla.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueiden psyykkarina viime kaudella toiminut Kirsi Valasti edustaa Suomea Ateenan Olympialaisissa elokuun puolivälissä.
Suomen Taitoluisteluliitto STLL järjestää Taitoluistelu tutuksi -koulutuksen Helsingissä Pirkkolan uimahallin luentotiloissa lauantaina 04.09.2004.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden nuori ja innokas kilparyhmä päätti kautensa mukavissa merkeissä. Päällimmäisenä kuluneesta kaudesta jäi mieleen Jonna Kinnusen upea voitto Skate Celje -kilpailussa Sloveniassa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat haluaa kiittää...
Kansainvälisen luisteluliiton ISU:n kehittämä kokonaan uusi taitoluistelun arviointijärjestelmä otetaan käyttöön ensi syksystä lähtien. Uusi arviointijärjestelmä hyväksyttiin ISU:n kongressissa Hollannissa 09.06.2004.
Suomen Taitoluisteluliitto STLL on alustavasti päättänyt kauden 2004-2005 kotimaisten taitoluistelukilpailujen järjestäjäseurat. Tulevalla kaudella Etelä-Vantaan Taitoluistelijat isännöi muodostelmaluistelun noviisien Kulta- ja Hopeafinaalia sekä Aikuisten sarjan Loppukilpailua.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat toivottaa Anne Have Rasmussenin lämpimästi tervetulleeksi Vantaalle ja EVT:hen. Anne toimii kotimaassaan Team OptimICE -muodostelmajoukkueen valmentajana Århusissa.
Tervetuloa seuraamaan 17.-18.04.2004 Myyrmäen jäähalliin Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden kevätnäytöstä Menninkäisten Seikkailu! Tule ja sukella menninkäisten, maahisten, peikkojen ja keijujen salaperäisen jännittävään maailmaan!