Ajankohtaista

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat EVT ja Vantaan Voimisteluseura VVS keräävät yhteistyössä naisenergiaa Myyrmäkeen. Tule mukaan seuraamaan ja liikkumaan. Vietä virkistävä ja voimauttava liikunnallinen ilta ammattilaisten ohjaamana - yhdessä meissä on voimaa! Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu kaikenikäisille - myös miehille.
1.4.09 A-SILMUJEN LOPPUKILPAILU HELSINGISSÄ.
Saara Astola -97 Debytanttien kultafinaali 3. !!!!
Noviisijoukkueemme Dream Steps osallistui Ruotsissa viime viikonloppuna käytyyn noviisien omaan kansainväliseen kilpailuun, Leon Lurje Trophyyn. Joukkue sijoittui mahtavasti toiseksi.
Espoossa järjestettiin kansallisten sarjojen kauden päättänyt loppukilpailu viikonloppuna. Mammuttikilpailuihin osallistui 74 joukkuetta eli yli 1 500 luistelijaa. EVT:n joukkueet Sunny Steps ja Last Steps nappasivat sarjoistaan kultamitalit.
Kolme EVT:n luistelijaa kilpaili B98-silmujen loppukilpailussa Helsingissä.