Ajankohtaista

Suuren kysynnän vuoksi luistelukoululaisille järjestetään huhtikuussa ylimääräisiä kursseja Hartwall Areenan harjoitushallissa. Ilmoittaudu pian mukaan!
Vierumäellä miteltiin yksinluistelun SM-noviisien vuoden 2009 mestaruusmitaleista. EVT:stä mukana kamppailussa oli Mikael Uimonen.
Helsingissä kisattiin debytanttien aluemestaruusmitaleista. EVT:n Saara Astola luisteli hienosti kolmanneksi.
Muodostelmaluistelun SM-senioreiden ja -junioreiden vuoden 2009 Suomenmestaruus-mitalit olivat jaossa viikonloppuna Helsingissä. EVT:n Ice Steps jäi SM-pronssista vaivaiset 0.27 pistettä.
EVT:n yksinluistelun kilparyhmäläiset osallistuivat Tallinnassa pidettyyn kansainväliseen Haabersti Cupiin. Kotiintuomisina oli neljä mitalia.
Urheilukanava televisioi tänä keväänä niin yksin- kuin muodostelmaluisteluakin. Katso lähetysajat täältä!
EVT:n ylimääräinen kokous pidettiin torstaina 26.02.2009. Lue päätöksistä täältä.
Laaksolahdessa kilpaili viikonloppuna silmusarjojen paremmuudesta kuusi seuramme luistelijaa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) ja Vantaan Voimisteluseura (VVS) ovat sopineet seurojen yhteistyön kehittämisestä.
SM-noviisien aluemestaruuskilpailu eli Golla Cup kilpailtiin Pirkkolassa 10.02.2009.