Ajankohtaista

EVT:n ylimääräinen kokous pidettiin torstaina 26.02.2009. Lue päätöksistä täältä.
Laaksolahdessa kilpaili viikonloppuna silmusarjojen paremmuudesta kuusi seuramme luistelijaa.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) ja Vantaan Voimisteluseura (VVS) ovat sopineet seurojen yhteistyön kehittämisestä.
SM-noviisien aluemestaruuskilpailu eli Golla Cup kilpailtiin Pirkkolassa 10.02.2009.
Raumalla pidettiin viikonloppuna yksinluistelun debytanttisarjan toinen valintakilpailu. Saara Astola sijoittui tiukassa kilpailussa upeasti neljänneksi.
Viikonloppuna käytiin B-silmujen 96/97 aluekilpailu sekä minisarjan kutsukilpailu Kauniaisten jäähallissa. Jenni Salo voitti silmujen kilpailun.
Neljä joukkuettamme osallistui muodostelmaluistelun kutsukilpailuihin Espoossa ja Porvoossa erinomaisin tuloksin.
SM-juniorijoukkueemme Ice Steps edusti Suomea voitokkaasti muodostelmaluistelun Prague Cupissa Tshekissä. Joukkue voitti junioreiden kilpailun ylivoimaisesti.
Olemme saaneet järjestettyä muutamia lisäpaikkoja luistelukouluryhmiimme. Lisäksi tulossa hiihtolomakurssi sekä teemakurssi huhtikuussa!
Tikkurilan Valtti Areenalla taisteltiin pääkaupunkiseudun noviisien, minoreiden, tulokkaiden ja aikuisten vuoden 2009 aluemestaruuksista. Kaikki joukkueemme sijoittuivat kahden parhaan joukkoon!