Ajankohtaista

Katso täältä luistelukouluryhmien kevätkauden aloituksesta sekä syyskauden korvausjäistä.
Kilpailukutsut lähetettiin seuroihin joulukuun alussa. Kilpailu käydään 14.02.2009.
STLL järjestää uudentyyppisen MiniChallenge -leirin yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille ensi maaliskuussa. Ilmoittaudu pian mukaan, paikkoja on rajoitetusti!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Menestyksellistä ja Räiskyvää Uutta Vuotta 2009 kaikille luistelijoille ja heidän perheilleen, seuran yhteistyökumppaneille sekä valmentajille ja toimihenkilöille.
NuoriSuomi on myöntänyt Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:lle seuratoiminnan kehittämistukea sinettiseurahanketta varten.
Seuramme perinteistä Jouluriehaa vietetään jälleen 18.12.2008 Myyrmäen jäähallilla. Tervetuloa seuraamaan luisteluesityksiä ja nauttimaan joulun tunnelmasta koko perheen voimin!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Lämmintä ja Rauhaisaa Joulua kaikille luistelijoille ja heidän perheilleen, seuran yhteistyökumppaneille sekä valmentajille ja toimihenkilöille. Levätkää, rentoutukaa ja herkutelkaa!
Espoossa järjestettiin viikonloppuna kauden toinen muodostelmaluistelun SM-sarjojen valintakilpailu. Ice Steps oli hienosti neljäs.
Vuosittaisen EVT:n muodostelmaluistelun kausijulkaisun kauden 2008-2009 version ensimmäinen painoerä on valmistunut.
Minit, silmut ja aluedebytantit kilpailivat Helsingin Pirkkolassa keskiviikkona. Ronja Suono ja Tiffany And taituroivat sarjoissaan hopealle.