Ajankohtaista

Tervetuloa balettitunneille kohottamaan kuntoa, parantamaan ryhtiä ja harjoittamaan venyvyyttä! Tunnit ovat avoimia kaikille seuran luistelijoille vauvasta vaariin sekä myös heidän vanhemmilleen.
Peräti kaksitoista EVT:n luistelijaa kilpailee ensi torstaina Espoossa minisarjan kutsukilpailussa.
Jenni Salolle hopeaa ja Roosa Kumpulaiselle pronssia silmujen aluekilpailun B96/97 -sarjassa.
Neljä seuramme debytanttiluistelijaa avasi kautensa hyvin tuloksin viikonloppuna Helsingissä järjestetyssä debytanttien I-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut kauden 2008-2009 kotimaisen sääntökirjan nettiversion.
Suomen Taitoluisteluliitto on valinnut EVT:n SM-juniorijoukkue Ice Stepsin ja noviisijoukkue Dream Stepsin edustamaan Suomea kauden kansainvälisiin kilpailuihin.
EVT isännöi 17.11.2008 yksinluistelun aluekilpailua Myyrmäessä. EVT:n Tiffany And luisteli aluedebytanteissa pronssille ja Niina Viitaharju mineissä niinikään pronssille.
Kahdeksan yksinluistelun kilparyhmäläistämme suuntasi Latviaan kansainväliseen Volvo Open Cup 2008 -kilpailuun. Tuloksena saatiin roppakaupalla onnistumisen elämyksiä ja mainioita sijoituksia - mm. Saara Astola oli sarjassaan kuudes ja Petra Stolt seitsemäs.
EVT:n muodostelmajoukkueet korjasivat potin sekä noviiseissa, minoreissa että aikuisissa II-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.
Seuramme silmut pääsivät hankkimaan kilpailukokemusta Tuusulassa pidetystä kutsukilpailusta, josta saatiinkin monta hyvää sijoitusta. Jenni Salo voitti sarjansa ja Ronja Suono oli sarjassaan viides.