Ajankohtaista

Kilpailukutsut lähetettiin seuroihin joulukuun alussa. Kilpailu käydään 14.02.2009.
STLL järjestää uudentyyppisen MiniChallenge -leirin yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille ensi maaliskuussa. Ilmoittaudu pian mukaan, paikkoja on rajoitetusti!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Menestyksellistä ja Räiskyvää Uutta Vuotta 2009 kaikille luistelijoille ja heidän perheilleen, seuran yhteistyökumppaneille sekä valmentajille ja toimihenkilöille.
NuoriSuomi on myöntänyt Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:lle seuratoiminnan kehittämistukea sinettiseurahanketta varten.
Seuramme perinteistä Jouluriehaa vietetään jälleen 18.12.2008 Myyrmäen jäähallilla. Tervetuloa seuraamaan luisteluesityksiä ja nauttimaan joulun tunnelmasta koko perheen voimin!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry toivottaa Lämmintä ja Rauhaisaa Joulua kaikille luistelijoille ja heidän perheilleen, seuran yhteistyökumppaneille sekä valmentajille ja toimihenkilöille. Levätkää, rentoutukaa ja herkutelkaa!
Espoossa järjestettiin viikonloppuna kauden toinen muodostelmaluistelun SM-sarjojen valintakilpailu. Ice Steps oli hienosti neljäs.
Vuosittaisen EVT:n muodostelmaluistelun kausijulkaisun kauden 2008-2009 version ensimmäinen painoerä on valmistunut.
Minit, silmut ja aluedebytantit kilpailivat Helsingin Pirkkolassa keskiviikkona. Ronja Suono ja Tiffany And taituroivat sarjoissaan hopealle.
Tervetuloa balettitunneille kohottamaan kuntoa, parantamaan ryhtiä ja harjoittamaan venyvyyttä! Tunnit ovat avoimia kaikille seuran luistelijoille vauvasta vaariin sekä myös heidän vanhemmilleen.