Ajankohtaista

Vuosittaisen EVT:n muodostelmaluistelun kausijulkaisun kauden 2008-2009 version ensimmäinen painoerä on valmistunut.
Minit, silmut ja aluedebytantit kilpailivat Helsingin Pirkkolassa keskiviikkona. Ronja Suono ja Tiffany And taituroivat sarjoissaan hopealle.
Tervetuloa balettitunneille kohottamaan kuntoa, parantamaan ryhtiä ja harjoittamaan venyvyyttä! Tunnit ovat avoimia kaikille seuran luistelijoille vauvasta vaariin sekä myös heidän vanhemmilleen.
Peräti kaksitoista EVT:n luistelijaa kilpailee ensi torstaina Espoossa minisarjan kutsukilpailussa.
Jenni Salolle hopeaa ja Roosa Kumpulaiselle pronssia silmujen aluekilpailun B96/97 -sarjassa.
Neljä seuramme debytanttiluistelijaa avasi kautensa hyvin tuloksin viikonloppuna Helsingissä järjestetyssä debytanttien I-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut kauden 2008-2009 kotimaisen sääntökirjan nettiversion.
Suomen Taitoluisteluliitto on valinnut EVT:n SM-juniorijoukkue Ice Stepsin ja noviisijoukkue Dream Stepsin edustamaan Suomea kauden kansainvälisiin kilpailuihin.
EVT isännöi 17.11.2008 yksinluistelun aluekilpailua Myyrmäessä. EVT:n Tiffany And luisteli aluedebytanteissa pronssille ja Niina Viitaharju mineissä niinikään pronssille.
Kahdeksan yksinluistelun kilparyhmäläistämme suuntasi Latviaan kansainväliseen Volvo Open Cup 2008 -kilpailuun. Tuloksena saatiin roppakaupalla onnistumisen elämyksiä ja mainioita sijoituksia - mm. Saara Astola oli sarjassaan kuudes ja Petra Stolt seitsemäs.