Ajankohtaista

Peräti kaksitoista EVT:n luistelijaa kilpailee ensi torstaina Espoossa minisarjan kutsukilpailussa.
Jenni Salolle hopeaa ja Roosa Kumpulaiselle pronssia silmujen aluekilpailun B96/97 -sarjassa.
Neljä seuramme debytanttiluistelijaa avasi kautensa hyvin tuloksin viikonloppuna Helsingissä järjestetyssä debytanttien I-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut kauden 2008-2009 kotimaisen sääntökirjan nettiversion.
Suomen Taitoluisteluliitto on valinnut EVT:n SM-juniorijoukkue Ice Stepsin ja noviisijoukkue Dream Stepsin edustamaan Suomea kauden kansainvälisiin kilpailuihin.
EVT isännöi 17.11.2008 yksinluistelun aluekilpailua Myyrmäessä. EVT:n Tiffany And luisteli aluedebytanteissa pronssille ja Niina Viitaharju mineissä niinikään pronssille.
Kahdeksan yksinluistelun kilparyhmäläistämme suuntasi Latviaan kansainväliseen Volvo Open Cup 2008 -kilpailuun. Tuloksena saatiin roppakaupalla onnistumisen elämyksiä ja mainioita sijoituksia - mm. Saara Astola oli sarjassaan kuudes ja Petra Stolt seitsemäs.
EVT:n muodostelmajoukkueet korjasivat potin sekä noviiseissa, minoreissa että aikuisissa II-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.
Seuramme silmut pääsivät hankkimaan kilpailukokemusta Tuusulassa pidetystä kutsukilpailusta, josta saatiinkin monta hyvää sijoitusta. Jenni Salo voitti sarjansa ja Ronja Suono oli sarjassaan viides.
Seuran toimistolla on myynnissä korkealaatuisia luistinpyyhkeitä edulliseen hintaan. Käy hakemassa omasi pois!