Ajankohtaista

EVT tarjoaa luisteluelämyksiä kaikenikäisille ja kaiken tasoisille luistelijoille. Tarjonta kattaa luistelukouluryhmät, kehitysryhmät, yksinluistelun harrastus- ja kilparyhmät ja muodostelmajoukkueet.
EVT:n luistelukoulu uudistuu - nyt tarjolla enemmän vaihtoehtoja ja poika-ryhmä!
EVT:n toiminnan kehittäminen osana Nuori Suomi viitekehystä etenee. Kevään aikana on käyty arvomaailma- ja pelisääntökeskusteluja eri kokoonpanoilla ryhmissä ja joukkueissa, luistelijoiden, vanhempien ja valmentajien kesken. Hallitus on työstänyt toimintalinjausta. Kesän jälkeen odotetaan taitoluisteluliiton auditointia.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat EVT ja Vantaan Voimisteluseura VVS keräävät yhteistyössä naisenergiaa Myyrmäkeen. Tule mukaan seuraamaan ja liikkumaan. Vietä virkistävä ja voimauttava liikunnallinen ilta ammattilaisten ohjaamana - yhdessä meissä on voimaa! Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu kaikenikäisille - myös miehille.