Ajankohtaista

EVT:n muodostelmajoukkueet korjasivat potin sekä noviiseissa, minoreissa että aikuisissa II-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.
Seuramme silmut pääsivät hankkimaan kilpailukokemusta Tuusulassa pidetystä kutsukilpailusta, josta saatiinkin monta hyvää sijoitusta. Jenni Salo voitti sarjansa ja Ronja Suono oli sarjassaan viides.
Seuran toimistolla on myynnissä korkealaatuisia luistinpyyhkeitä edulliseen hintaan. Käy hakemassa omasi pois!
KooVeen taitoluistelujaosto isännöi lauantaina yksinluistelun kutsukilpailuja Hakametsän jäähallissa. Mukana oli useita seuramme luistelijoita ja kotiintuomisina oli mm. kolmas ja neljäs sija.
Nyt on luistelijoilla viimeinen mahdollisuus lunastaa paikka joulukuussa Helsingissä pidettäviin taitoluistelun SM-kilpailuihin.
EVT:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 29.10.2008 Myyrmäen jalkapallohallissa. Kokouksessa valittiin mm. uusia johtokunnan jäseniä, päätettiin jäsenmaksusta sekä hyväksyttiin yhdistyksen uudet säännöt.
Loka-marraskuun vaihteessa oli Helsingissä nähtävillä maailman tasokkainta muodostelmaluistelua, kun suomalaiset SM-seniori- ja -juniorijoukkueet kohtasivat kauden ensimmäisessä valintakilpailussaan. EVT:stä kilpailuun osallistui viidenneksi sijoittunut Ice Steps.
Kuopiossa kilvoiteltiin paikoista noviisien SM-kilpailuihin kauden avanneessa ensimmäisessä valintakilpailussa. EVT:n Mikael Uimonen oli poikien sarjassa kuudes.
Ilmoittaudu nopeasti, mikäli haluat vielä mukaan syksyn luistelukouluryhmiimme. Jäljellä on enää hajapaikkoja!
Eurosport on hankkinut lähetysoikeudet taitoluistelun Amerikan ja Kanadan GP-kilpailuihin. Katso lähetysajat täältä!