Ajankohtaista

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate on lahjoittanut EVT:n luistelukoululaisille etukuponkeja taitoluistinostoksia varten.
Myyrmäen sunnuntain Tenava-, Piruetti- ja Teiniryhmien aloitus on siirtynyt viikolla eteenpäin viikolle 37 kiekkoturnauksen vuoksi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjestää yksinluistelun kutsukilpailun syyskuun loppupuolella kotihallissaan. Nyt etsimmekin reippaita talkoolaisia auttamaan kaikenlaisissa kisajärjestelyissä!
Kansainvälinen urheiluvarustejätti Reebok on Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin yhteistyökumppani.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut sekä yksin- että muodostelmaluistelun tulevan kilpailukauden lohkojaot.
Seuramme kilpailevat muodostelmajoukkueet ovat saaneet uuden fyysiikkavalmentajan opiskelemaan siirtyneen Lauri Kaliman tilalle.
Seuran johtokunnan kokousten ajankohdat päivitetään tästä lähtien internetsivuillamme olevaan tapahtumakalenteriin.
EVT on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvarusteliike Ykkös-Urheilu Oy:n kanssa.
Katso täältä EVT:n toimiston uudet kiinteät päivystysajat. Mikäli et ole vielä saanut keväällä tilaamaasi kevätnäytös-DVD:tä "Savannielämää", nouda se toimistoltamme pikaisesti. Muistathan ottaa myös maksukuitin mukaasi, saat tuotteen vain kuittia vastaan.
Muutama innokas tavoitteelliseen harjoitteluun sitoutuva kilpaluistelija mahtuu vielä mukaan harjoitusryhmiimme kaudelle 2008-2009.